Piratpartiet säger ja till knark och prostitution

Att köpa grisen i säcken har aldrig varit speciellt populärt, men man kan undra om det inte är precis det de gör som kommer att rösta på piratpartiet i det stundande EU-valet. Politikerbloggen har lyssnat på radio, P3-Brunchrapporten, där Christian Engström svarar på frågorna om hur PP ska agera om de kommer in i EU-parlamentet.

Politikerbloggen: ” Piratpartiets EU-kandidat Christian Engström är beredd att rösta ja till legalisering av prostitution och vissa former av narkotika. Det var i en intervju i P3-programmet Brunchrapporten som Christian Engström under gårdagen förklarade att Piratpartiet, om de kommer in i Europaparlamentet, kommer att ansluta sig till den liberala politiska gruppen ALDE eller de Gröna… … Det innebär i praktiken att Engström röstar ja till legalisering av prostitution och vissa former av narkotika — om de frågorna tas upp under den kommande mandatperioden.”

Min första tanke när jag läser detta är – Varför i hela friden sänder vi ett par kustkorvetter till Somalia? Det verkar som om vi har ett piratproblem även här hemma, ett problem som kan öka i omfattning ifall PP kommer in i EU-parlamentet. Jag som trodde att vi hade lämnat 70-talets flum bakom oss har uppenbarligen haft fel, igen…

P3 BrunchrapportenPolitikerbloggen

i Andra om: , , , , , , AB123 Resumé Dagen12 SDS1 SvD12 DN12 EXt

[tags]Piratpartiet, Christian Engström, Prostitution, Narkotika, EU-parlamentet, EU-valet, Politik[/tags]

  63 comments for “Piratpartiet säger ja till knark och prostitution

  1. Pingback: Daniel Ö

Comments are closed.