Occupy Stockholm – Årets flopp!


Jag undrar fortfarande om det är Timbro, Svensk Näringsliv, Moderaterna och Folkpartiet som ligger bakom årets flopp, Occupy Stockholm? Man gömmer nämligen inte en demonstration på Brunkebergstorg om man inte har mycket goda skäl för att gömma den.
När det sedan visar sig att man släpper fram EAP, det Europeiska Arbetarpartiet, som bland annat har drivits av CIA så kliar det rejält i mitt hår, det känns som om jag hade en myrstack i kalufsen. Varför man inte demonstrerar på Sergels Torg eller i Kungsträdgården överstiger mitt förstånd. Nåja, det är nyårsafton och ”demonstrationen” är säkert överspelad idag och de tomma tälten bortplockade. Bilden är tagen en dag då det var noll demonstranter på plats…

it Andra om: , , , , ,


11 svar till “Occupy Stockholm – Årets flopp!”

 1. Det måste väl ändå vara den största skandalen av dem alla? Jag var förbi där ett par dagar före julafton och då var det ingen demonstrant på plats, ett fan så underligt sällskap det där! Även om de finns på facebook så finns de inte i verkligheten.

  • Hehe, men det stämmer väl inte riktigt? Nuförtiden är inte verkligheten verkligheten utan verkligheten är facebook där alla ska vara och allt ska hända. Den värklighet vi vanliga dödliga befinner oss i när vi sliter och släpar, den är bara ett sken. Se bara på rajaj och gänget. Vilken verklighet anser de är verklig?!

 2. Tja, det händer saker som inte är lika spektakulära som att tälta i stan. Fler och fler liberaler kräver vill reformera valutasystemet. Vilket är intressant för det är en prestigefråga för dem, no reserve banking är ju en av deras hustomtar som stått som arkitekt för. Fast det är bara vad som kommer fram i mina diskussioner med liberaler på gräsrotsnivå, ledningen består som vanligt av de långsammaste och mest efterblivna individerna.

  En plan för valutareform är en fråga som socialister bör vara framme i och presentera ett tydligt alternativ. En fråga som kan rekrytera missnöjet hos den mer intellektuella medelklassen och samtidigt ge arbetarklassen självförtroende att definiera världen igen.

  Men Occupy var en flopp. Revolutionärer som vanligtvis demonstrerar har inget intresse av att rädda kapitalismen, för dem är väl en fortsättning kring den enda vägens politik närmast en garanti för att kapitalismen skall självdö. Själv är jag kluven, skall vi låta kapitalismen självdö och ta makt över kaoset som uppstår? Sen tänker jag på att det är en mycket stor mängd verkliga människoliv som det handlar om och vill agera nu istället.

  • Det är ingen fel på kapitalismen, utan vissa indviders bottenlösa girighet.

   Låter man bottenlös girighet styra oh ställa så spelar det ingen roll vilken -ism man försöker sig på. Slutresultatet blir i alla lägen elände.

   Bottenlös girighet kan jämföras med en missbrukare som inte vet när han/hon har fått nog. Det är där vi är idag.

 3. Har också varit där under mänskliga rättighetsdagarna. Det var MAX 2 personer där.

 4. Figurerar EAP i sammanhanget???
  Då kliar det inte bara. Det både bits och stinker!!!