Bör alla FRA-kritiska åka till Almedalen?

Nu verkar det tydligt att FRA-lagen kommer att följa högeralliansens partier i Almedalen också. Björklund sade i någon TV-intervju att regeringen bara fick en tvåa i betyg när det gällde handhavandet av frågan.

SvD: ”Måndagens talare i Almedalen är centerledaren Maud Olofsson. Ungdoms-
förbundets ordförande Magnus Andersson tror inte att Maud Olofsson kommer att minska hans besvikelse över centerns beslutsprocess i FRA-frågan. – Jag har inga förhoppningar om att hon ska ta upp FRA och hur illa detta har skötts, säger Magnus Andersson.”

Har Magnus Andersson rätt i sitt antagande om att Maud inte kommer agera så står vi nog inför fullbordat faktum. Denna kris är den allvarligaste som drabbat regeringen. Katastroferna med fejkade betyg, TV-licenssmitande, svartbyggen, hur som ägs av skumma bolag på kanalöarna fullbordas nu framför ögonen på alla.

Samtliga regeringspartier tycks ha retat upp sina ungdomsförbund rejält och det betyder inte EN svekdebatt, det betyder fyra svekdebatter. Piratpartiet är också på plats i Almedalen för att kasta ytterligare ett antal liter bensin på brasan. En som kommenterat här föreslog att alla kritiker av FRA-lagen borde åka till Almedalen för att röra om i grytan.

Intressant tanke…

SvD12 DN1 AB i t

Andra om: , , , ,

[tags]FRA-lagen, Almedalen, Politikerveckan, Ungdomsförbund, Politik[/tags]

  1 comment for “Bör alla FRA-kritiska åka till Almedalen?

  1. 6 juli, 2008 at 23:27

    Jag vet inte om salladskvinnan Dominika Är FRA-kritisk (antagligen har hon ingen åsikt), men hon gnäller på sin blogg om att hon inte får åka med Nyamko Sabuni i regeringsplanet.

    Stackars stureplanselit!

Comments are closed.