Bra Maud! Nu väntar vi på Ohly!
Maud Olofsson har förstått att situationen är ohållbar, Centerpartiet förlorar massor på att hon är kvar som partiledare, nu gör hon mer nytta hemma på gården som fårfarmare. Tänk bara om andra hade vett att förstå att loppet är över för deras egen del.

Aftonbladet spekulerar på förstasidan på webben om vem som tar över ordförandeposten i Center-
partiet. Kan jag få komma med ett tips? Låt i så fall Andreas Carlgren bli ny centerledare, han är den centerpartist som tagit de allra största stegen bort från det som tidigare betraktades som ett miljöparti som värnade djur och natur, eller varför inte Ursula? Hon vore lagom glammig för posten som partile-
dare, dessutom är ”hon” ju ”kvinna” vilket kan behövas i en mansdominerad värld.

Maud Olofssons problem är annars regeringens problem, att folk får betala ungefär tjugo gånger mer för varje kilowattimme än vad den kostar att tillverka kommer att bli Reinfeldts bekymmer. Är det genom att leka affär i Europa som svenskarnas surt förvärvade slantar ska spenderas så kommer inte bara Maud att bli ett offer, en viss Fredrik i en Armanikostym för tjugofem tusen kronor kommer även han att drabbas.

Men ingen ska tro att jag är ledsen. Ett varggrin är väl den närmaste beskrivningen man kan komma på när det gäller mitt ansiktsuttryck i nuläget. Det är underligt, för under centerpartiets tid så har inte vargen haft något att glädjas åt. Inte bara tjuvjakten har ökat, centerpartiet har dessutom genomfört två ”legala” jakter. Citationstecken därför att det bryter mot EU:s habitatdirektiv.

it Andra om: , , , , ab12 ex12 dn1234 svd1 svt sr1 gp


6 svar till “Bra Maud! Nu väntar vi på Ohly!”

 1. Bra Maud, bättre sent än aldrig…

  Och som du säger, Jinge, för Guds skull, byt ut Ohly. Vi behöver en stark och modern vänster som kan dra till sig nya väljare.

 2. Vad är det för fel att ha erfarenhet.
  Både Maud och Lars har en bra kompetens och är trovärdig.
  Tyvärr ser jag ingen trovärdighet i politiker som är under 30 år
  Hälsningar 100 åringen

 3. AB: ”Därför avgår Maud” ”-Ser fram emot att plocka svamp”.
  Ska vi parta på en svampkorg till Lasse?