Ingenting slår originalet


[column width=”49%” padding=”2%”]
Jag gjorde som många andra idag, jag klickade på Aftonbladets artikel om Lin Yu Chun som sägs göra ”I will always love you” lika bra som Whitney Houston, och jag konstaterar återigen att ingen nu levande människa kan göra den lika bra som Whitney. Visst, killen är duktig, men…

AB: ”Lin Yu Chuns version av ”I will always love you” har redan blivit en stor YouTube- och Twitter-succé. I kostym och röd fluga gör han med sin gälla stämma en perfekt version av Dolly Parton-låten, som blev en världshit med Whitney Houston, och får juryn och publiken att jubla.”

Jag sökte givetvis direkt på Youtube och fann Whitneys version från filmen Bodyguard, och klicka gärna på den och njut en stund. Den är helt suverän.

intressant Tags: , , , , , ab dn svd ex t

[/column]
[column width=”49%” padding=”0″]

[/column]


9 svar till “Ingenting slår originalet”

   • Likväl måste man dock påtala syftningsfelet.
    Rubriken säger ”Ingenting slår originalet” men din text höjer Whitney Houstons version till skyarna, inte Dolly Partons original.
    Originalet nämns ju som du skriver endast i citerad text och det framgår inte vad du anser om just detta.
    Att sedan all sådan smörja är olidlig är tydligen endast min uppfattning i detta forum.

    • Likväl måste man dock påtala syftningsfelet.

     Det kan du gott göra!

     Men om du hade läst artikeln jag hänvisade till så hade du blivit varse att jämförelsen var just med Whitney, även om det är Dollys låt. Nu valde jag dessutom att citera just det textavsnittet för att tydliggöra saken, men det är inte alla som kan ta till sig sådant tydligen.

 1. Verkligen en tragisk utveckling för denna magiska sångfågel. USA verkar inte vara något bra land att bli gammal i?

  Vi får hålla till goda med dessa fina minnen från stjärnans storhetstid.

 2. Fast jag hade en granne som spelade låten om och om igen om nätterna under hel sommar, så jag får kalla rysningar utmed ryggen redan vid första anslaget.
  Det går att förstöra det mesta…