George W Bushs ljugerier fortsätter


Nu berättar tidningarna att mannen som inte blev vald till president i USA år 2000 hävdar att Usama bin Laden ska infångas, samt att han troligen befinner sig i Pakistan.

Hur engelska och amerikanska trupper ska bete sig för att fånga in en man som är död sedan många år förtäljer inte historien. Lika lite förklarar den hur Natostyrkorna, där även Sverige ingår, ska få tillträde till pakistanskt territorium. Men det är kanske att hänga upp sig på detaljer eftersom allt egentligen handlar om något slags skådespel för att få bort fokus från den pågående amerikanska katastrofen i Irak.

SvD: ”Terrornätverket al-Qaidas ledare Usama bin Laden ska sitta bakom lås och bom innan Bush lämnar presidentposten i januari. Därför har amerikanska och brittiska specialstyrkor nu fått order om att öka sina ansträngningar att hitta världens mest efterspanade man.

– Om han kan säga att han dödade Saddam Hussein och fångade bin Laden så kan han också säga att han gjort världen säkrare, uppger en källa inom den amerikanska säkerhetstjänsten till brittiska tidningen The Times.”

Det är verkligen ett utomordentligt märkligt yttrande från Bushs sida. Att en svårt njursjuk terrorist som gömt sig i Tora-Torabergens grottsystem skulle kunna överleva det massiva bombande som USA och England gjorde under den intensivaste delen av kriget är inget annat än fantasteri. Hade bin Laden undkommit och tagit sin tillflykt till något av de ställen där ”al-Qaida” tränade jihadister hade resultatet blivit likadant.

Hade bin Laden varit vid liv idag, eller hade ”al-Qaida” varit något annat än en idé, så hade givetvis USA:s spaning via satelliter och annat hittat en sådan aktivitet vare sig de gömde sig i Afghanistan eller Pakistan. Men det går inte att spåra något som inte finns.

Idag tillverkas de band som sägs komma från Usama bin Laden av organisationer som MEMRI och SITE Institute, organisationer som tar in skådespelare för att läsa upp meddelanden från ”al-Qaida”, nu senast avslöjat i Irak. Att MEMRI och SITE Institute har startats av den israeliska underrättelse-


tjänsten är också ett välkänt faktum vilket också pekar på vem/vilka som tror sig tjäna på myternas vidmakthållande. Möjligen är det av oro för vad USA:s nästa president ska göra som de nu aktiverar George W Bush, jag vet inte.

När Benazir Bhutto berättade i en TV-intervju på Aljazeera att Usama bin Laden blivit mördad så – mördades hon själv. Man behöver inte vara särskilt konspiratoriskt lagd för att ana ett samband även om det är osannolikt att Usama skulle ha överlevt Tora-Tora. Man behöver inte alls ha några sådana tendenser för att inse att Bush, som vanligt, försöker lägga ut rökridåer.

AB SDS DN1 SvD it

Andra om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

[tags]usama bin laden, george w bush, pakistan, afghanistan, palestina, israel, mellanöstern, gaza, hamas, gud, mänskliga rättigheter, sionism, etnisk rensning, terrorism, apartheidmuren, intifada 3, idf, genevekonventionen, rasism, politik, apartheid, bedrägeri, dårskap, gud, benazir bhutto, memri, site institute[/tags]


7 svar till “George W Bushs ljugerier fortsätter”

 1. Det är inte helt omöjligt att han faktiskt är vid liv men redan är i Amerikanska händer.

  Fundera på det här scenariot:
  De fångade honom för många år sedan i början av kriget.
  De har sedan hållit honom fången på någon superhemlig bas – att döda honom utan att säga det till omvärlden hade inte get dem något. Att döda honom och säga till omvärlden hade gjort honom till martyr.

  Nu när Bush går mot slutet av sitt sista mandat så blir han populär om Bin Laden ”infångas” och avrättas – dessutom behöver han inte bry sig om ifall Bin Laden blir martyr för det är inte hans problem längre.

 2. Det kan nog vara lämpligt att ”officiellt” fånga och döda honom, sedan kan han identifieras med DNA prov. De måste ju ändå till sist sluta skicka ut de här videobudskapen, så det kan väl vara lämpligt med ett mera officiellt avslut.

 3. ”Hur engelska och amerikanska trupper ska bete sig för att fånga in en man som är död sedan många år förtäljer inte historien.”

  Enkelt man har ju tusentals fångar i hemliga fängelse, enkelt att ta någon där och säga vipps titta här…. här har ni honom…. vips titta här har har ni has DNA… vips här har ni…. de kommer ju undan med allt och ju grövre ju lättare gör både media och andra politiker det för dom. Allt detta och ingen kan sätta stop för brotten de begår medan de ljuger och bedrar. Vi kommer väl ihåg tjejen som sade sig vara sjuksköterska i Kuwait som såg hemska brott som sedan visade sig att hon var Kuwaits ambassadörs dotter… Lögner och åter lögner som krig och död följer efter och det sker om och om igen.

  Och sedan ska vi tro att FRA ska skydda oss från hot, kära någon motsvarande FRA och större finns redan i USA och de lyckades inte skydda sitt lands befolkning från ett illegalt krig baserat på lögner där flera tusen USA soldater dött och skadats. Vi har blivit kidnappade av ett gäng mycket farliga personer och tyvärr gör det allt i sin makt för att kontrollera oss alla och tyvärr så har deras makt blivit så stor att de komma undan med det : (

 4. Det är väl hur enkelt som helst att plastikoperera någon s.k illegalt stridande till att utseendemässigt bli bin Laden-kopia – och därefter först döma honom enligt alla konstens regler och därefter likvidera honom under stort hallå.
  Fastän den senaste TV-version var rätt usel, det syntes lång väg att det inte var Osama bin Laden, trots MEMRIs och SITE Instituts ansträngningar.

 5. Det är helt uppenbart att Usama Bin Laden lever och har plastikopererat sig så att han idag ser ut precis som George Bush. Den verkliga Bush blev mördad av al-qaida 2001 och nu är det istället Bin Laden som regerar i USA.

 6. Niklas Ekdal hade några formuleringar jag kom att tänka på i en artikel hos DN:
  http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=577&a=779625

  Framförallt tänker jag på slutklämmen där han jämförde terrorhysterin med 80-tsalets ubåtshysteri.

  citat:
  Cirkusen berodde på marinens filosofi om att agera i stället för att reagera, alltså att kraftsamla ubåtsjaktresurserna till ett område innan man fått några indikationer. Höstmörker och hysteri gjorde resten, det blev ett självspelande piano som klinkade på i flera år efter att Sovjetunionen gått i graven.

  Störtskön formulering. Måntro hur länge terror-pianot skall klinka på? Enligt den mördade politikern Benazir Bhutto är ju terrordemonen nummer 1 Usama bin Laden död sedan länge, hon pekade ut hans mördare i en intervju med David Frost.

  Hmm.. varför jag tänker på frasen ”skjut inte pianisten”?

  Vad det handlar om i stora drag varje gång ordet terrorism används av politiker som vill något, är bara en modern icke-religiös form av skärselden att skrämmas med för att skapa en medgörlig opinion. Spekulerande politik baserad på imaginära hot om något ont, istället för visioner om något bättre. Men mardrömmar är inte mer sanna än vad goda drömmar är, handlingarna baserade på fantasierna är dock verkliga, lika verkliga som dess konsekvenser, och rädda människor är farliga människor, i synnerhet de med makt eller vapen i hand.