Zlatan börjar med Thaiboxning?Igår skrev jag en kort artikel om landslaget utan Zlatan. Jag hade nämligen läst medierapporteringen, jag liksom alla andra fotbollsintresserade. Idag spinner Aftonbladet vidare på temat och rapporterar ett rykte från Italien, ett som troligen är helt korrekt.

AB: ”Enligt Sportbladets italienska kontakter ska Zlatan under vistelsen i Peking ha pratat med några av sina gamla lagkamrater i Inter. Till dem ska han efter finalmatchen ha sagt att han slutar att spela helt om max tre år. En av Inter-spelarna har i sin tur lämnat uppgifterna vidare till italiensk press och i dag skriver några av de största tidningarna att ”Ibra” slutar inom några år. Sportbladet fick i går kväll ta del av uppgifterna – uppgifter som stämmer med vad Zlatan själv sagt och säger. – Jag kommer inte att bli som Inzaghi, jag kommer aldrig att hålla på och spela fortfarande när jag är 37 år, har Zlatan sagt tidigare.”

Ja, man kan fråga sig varför Zlatan skulle fortsätta med elitfotboll, han har tjänat tillräckligt många miljoner för att aldrig behöva skaffa sig en ny inkomst, dessutom gäller det hans fru och barn också, han är ekonomiskt oberoende och han vore inte särskilt smart om han fortsatte med fotbollen fram till det att kropp och leder är helt utslitna.

Å andra sidan så tror jag nog att vi kan vara övertygade om att han inte kommer sitta hemma i soffan och titta på Allsång från Skansen, han verkar gilla fartiga äventyr så han skaffar sig kanske en racerbåt och börjar tävla i offshore, eller i alla fall Roslagsloppet. För hans egen skull så bör han avstå från störtlopp, då kan han lika gärna kuta efter bollar, det klarar han nog bättre. (texten fortsätter under annonsen)

Egentligen borde vi fundera på vad Zlatan bör satsa på för sport eller annan fritidssysselsättning. Han har skaffat jägarexamen, och säkerligen också jaktvapen, men jag ogillar att man skjuter djur för nöjes skull så det går bort. Han brukar dessutom ge sina medspelare en karatespark lite då och då, kanske Thaiboxning vore något för herr Ibrahimovic?

it Andra om: , , , , , , ab ex dn svd


2 svar till “Zlatan börjar med Thaiboxning?”

  1. Det är en något udda vana Zlatan har skaffat sig. Man kan undra varför, eller hur?

    • Har för mig att han tränade thaiboxning i tonåren,kan vara en anledning att han är så bra på höga sparkar :)