Victoria är på BB nu…


Jag kom upp tidigt och gick till Aftonbladet först eftersom de brukar vara snabbast med ”Breaking News”, i vart fall snabbare än de andra stockholmstidningarna.

Och vad de just nu berättar framgår av bilden, och det var väl inte helt oväntat. Själv hade jag tänkt mig åka in till staden lite senare idag, men nu undrar jag om jag hinner. Det skulle nämligen vara skojigt att fotografera saluten från Skeppsholmen, men födseln kan vara klar redan, vem vet. Det jag vet är att minst halva stadens presskår redan är på fötterna för att sätta igång det kopiösa kungafjanteriet som kommer av denna händelse.

Tronföljerskan föder en ny tronföljare, och oavsett om man är republikan eller inte så hoppas man givetvis att det ska gå bra, det är stort att bli förälder. När jag kommer iväg lite senare så kommer jag få se löpsedlar som har bokstäver i ett aldrig tidigare skådat format. Typsnitten kommer inte räcka till och antagligen så sänder redan TV/Radio live från Karolinska, om det nu är dit de har åkt.

Uppdatering 05.17: Jag tror att det kan dra ut på tiden rejält, förlossningar kan i värsta fall hålla på i ett helt dygn eller mer. Enligt uppgifter i radio så åkte paret in 02.00. En lustig detalj: Dagens Nyheter har fortfarande inte uppdaterat sin hemsida, men de brukar vara långsamma. Fler uppdateringar kan komma…

Uppdatering 06.18:Allt talar för att barnet är fött, Daniel ska hålla presskonferens 07.00

it Andra om: , , , , ab12345 svt1 sr svd gp1 dn1


3 svar till “Victoria är på BB nu…”

    • Men varför så morgonsur? Även om man är republikan så kan ju inte bebisen rå för det hela?

      Dessutom ska du använda en fungerande mejladress.

  1. Sveriges kungafjantar klämmer fram en unge! Grattis! Ännu en mun att försörja! Borde de inte få några miljoner extra i barnbidrag? ;-)
    Jag republikan? Nä bara solidarisk med alla som inte föds med guldsked i mun.