Vägrade spelare träffa Victoria & Daniel?


Det kommer bli osedvanligt mycket tjafs om bebisar i år, eller snarare om EN speciell bebis. Jag behöver givetvis inte skriva vilken bebis, för även om jag valt en helt annan rubrik så hade varenda en förstått precis vilken jag menade.

Nu missunnar jag inte Victoria och Daniel en bebis, det är jättespännande att bli förälder och på många sätt förändras livet efter det. Men visst oroas jag över allt daltande som det blir i media av en sådan händelse. Vissa kommer att glömma bort den sociala nedrustning som regeringen håller på med, och uppmärksamheten över en liten prins eller prinsessa kommer dominera pressen.

Men själv undrar jag över en sak, när hockeyspelarna var i Kungsträdgården och blev beundrade så var det faktiskt ett antal spelare som saknades. Tre eller fyra stycken var inte med, hade de hoppat av redan innan besöket på slottet? Kan det vara så att någon eller några av dessa unga grabbar var så kloka att de tackade nej till att besöka kronprinsessan och hennes man från Sandviken, eller om det är Hofors han är ifrån?

Svaret på den frågan lär vi inte få, i alla fall inte med mindre än att de spelare det gäller går ut själv och berättar det. Men lite märkligt är det, har man blivit juniorvärldsmästare i hockey så borde man längta efter folkets jubel?

it Andra om: , , , , , , ab ex svt sr dn svd gp


5 svar till “Vägrade spelare träffa Victoria & Daniel?”

  1. Anledningen till att några inte var med i Stockholm var för att de till vardags spelar i klubbar i USA/Kanada, så av den logiska anledningen var de inte med på firandet.

  2. Äsh!

    Dom blev packade på planet på vägen hem!

    Eller det brukar vara så.

    Sedan kan man ha synpunkter om det men dom får lära sig som alla andra.