USA ett hysteriskt land?

Det är en berättigad fråga, det vet alla som försökt ta med sig en flaska med kluckande innehåll på flyget, eller som genomgått en s.k. nakenskanning. Varenda passagerare idag på en flygning till USA säkerhets-
kontrolleras och vederbörandes banktillgodohavanden likaså. Nu har man nödlandat ett flygplan i Denver eftersom en passagerare med ursprung i Quatar sägs ha försökt tända eld på en sko i ett flygplan.

SR/Ekot: ”I USA har en man som enligt uppgift försökte tända eld på sina skor ombord på ett flygplan, övermannats av säkerhetsvakter i flygplanet.”

Visserligen är det ett tämligen märkligt förfarande om man är ombord på ett plan, och det är inte heller första gången. Det senaste ”terrorangreppet” bestod i att någon försökte tända eld på sina kalsonger. Visst ska man stoppa sko- och kalsongbrännare men förr eller senare måste den amerikanska administrationen fråga sig varför de är så hatade. Undrar de så kan de kolla videon som jag visade för någon dag sedan här.

USA strävar ständigt efter att förstärka sin position i världen, och alltid så ligger det mängder av lik runt deras väg. Vi har lagar som ska förhindra brott mot mänskligheten, och som ska garantera att olika länder följer de lagar som satts upp av världssamfundet för att skydda civilpersoner. Dessa lagar gäller aldrig USA, och det eländigaste av allt är att dagens USA byggts upp av europeiska emigranter.

sko, bombEn väl ingången skobomb storlek 43?

I framtiden kommer man att undra över varför massmördare som George W Bush och Tony Blair inte satts i fängelse, man kommer att fråga sig vad resten av världen tänkte när dessa män dillade ihop olika historier för att utöka sina länders makt.

intressant Tags : , , , , , , , , ab12 ex svd dn trotten t

  5 comments for “USA ett hysteriskt land?

Comments are closed.