Sverigedemokrat överfallen av vänsterkvinna

I Aftonbladet läser jag morgonens lustigaste artikel. Det är vänsterpartisten Mariette Rosenlöf som efter att hon talat i fullmäktige stötte ihop med den främlingsfientlige Björn Söder på väg till sin plats i salen.

AB: ”I går eftermiddag debatterade regionfullmäktige i Skåne vård för gömda flyktingar. När vänsterpartisten Mariette Rosenlöf, 45, avslutat sitt anförande passerade hon Björn Söder, 32. Åsikterna om vad som då hände går isär. Enligt sverigedemokraterna blev deras partimedlem rejält knuffad av vänsterpartisten. De ansåg påhoppet så grovt att de efter mötet gick ut med ett pressmeddelande, med rubriken ”Björn Söder (sd) överfallen”.”

Mariette berättar för Aftonbladet att deras axlar stötte ihop när hon var på väg tillbaka till sin plats, något som föranledde Sverigedemokraterna att gå ut med pressmeddelandet. Hon säger till tidningen ”– Tycker man att det där var en attack så vet man inte vad våld är.”

Det är lite lustigt, jag har blivit hotad till livet ett antal gånger av Sverigedemokrater, senast var det en person i Dalarna som hotade mig vid ett upprepat antal tillfällen. Och det är definitivt inte den enda. Hade jag stött ihop med vederbörande en sen kväll så hade jag definitivt inte bara riskerat att få ont i axeln, i vart fall inte enligt de utsagor som kom i diverse kommentarer och i e-post. Och jag är varken politiker eller invandrare.

Annars har jag bara positivt att säga om kvinnor som sätter sig i respekt. Och när det gäller de främlingsfientliga så behöver man inte ta till våld. Man ska låta dem tala istället, helst utan att avbryta dem. Det leder alltid till att de kopplar ett dubbelt livtag eller en halvnelson på sig själva, och det vet vi alla vad sådana grepp leder till. Om inte annat så kan ju vänstertjejerna se dem i ögonen vilket ofelbart får de främlingsfientliga på defensiven…

AB SDS TA it

Andra om: , , , , , , , ,

[tags]Mariette Rosenlöf, Vänsterpartiet, Björn Söder, Främlingsfientliga, Slipsfascister, Rasister, Skåne, Sverigedemokraterna, Politik[/tags]

  4 comments for “Sverigedemokrat överfallen av vänsterkvinna

 1. 26 november, 2008 at 10:04

  Fjantiga och gnälliga Sverigedemokrater är bara pinsamma.

 2. 26 november, 2008 at 16:36

  Hur många kvinnor med slöja spottades, knufades och sparkades mitt på gata pga Sverigedemokraternas hat-propaganda mot muslimer i landet?
  Hur många muslimska församlingar attackerades med brända bensin flaskor, gris-huvudet, hatiska texter skrivna på fönster rutor och fasaden?
  Hur många misshandlades?
  Hur många diskriminerades, hotades och förnedrades?

  Nej, inte bara muslimer, som är nummer 1 på svart lista, utan invandrare, svenskar med invandrarbakgrund – nämligen varje 4-e person i vårt samhälle!

  Det är en riktig våldtäckt på demokrati och mänskliga rättigheter. Jag tror inte att Sverigedemokraterna är för dialog och snack, utan vill de till varje pris provocera fram våld i samhället. Jätte gärna vill de uppträda som snälla, guliga och fina nassar med en ny kläddstil samtidigt som man eldar en våldsam våg i samhället genom att ständigt peka ut ”den andre” som våldsam och skyldig.

 3. Mats E
  26 november, 2008 at 18:52

  All fysisk kontakt med Björn Söder är rimligen ofrivillig.

 4. 26 november, 2008 at 22:04

  Urlöjligt helt enkelt, hur kan man förnedra sig själv så till den milda grad? Jag vägrade prata med Mikael Jansson (sd) när han försökte ta kontakt med mig i kaffekön under ett KF, konstigt att det inte gick ut ett pressmeddelande om ”hatattack” eller något.

Comments are closed.