Stackars Drottning SilviaTittar man i tidningarna idag så visar de bilder på kungen och Silvia, de ser inte speciellt glada ut, något som också tidningarna kommenterar i texten. Att kungen hängs ut tror jag att de flesta har stor förståelse för, men Silvia har knappast något ansvar för den situation som kungen har försatt henne i.

Victoria och Daniel är i Tyskland och drabbas av vulkanaskan så de inte kan flyga, de kanske skulle stanna på hotellet och titta på de TV-program som handlar om kungens sexskandal. Möjligen var det igår som ett par tyska TV-kanaler sände långa reportage om skandalerna i Sverige, skandaler som tyskarna gärna läser om eftersom Silvia betraktas som en tysk kvinna.

Personligen så tappar jag hakan inför det faktum att inte fler kräver kungens huvud på ett fat. Enligt de opinionsmätningar som gjorts så förefaller stödet för monarkin praktiskt taget orubbat. Kungen personligen har visserligen förlorat i popularitet, men inställningen till kungahuset är praktiskt taget oförändrad. Det är märkligt, framförallt sett ur andra mäns synvinkel. De allra flesta bär sig inte åt på det sättet, men här hemma så verkar det som om vissa tycker att det är helt ok, ofta med argumenten att de gör bra reklam för Sverige.

Den sortens reklam betackar jag mig för om sanningen ska fram. Oavsett vad man har för arbete och arbetsuppgifter som finns det ingen arbetsgivare som skulle jubla åt att ha anställda som beter sig som kungen. Det är tämligen många arbetsgivare som skulle be den anställde per omedelbums att skaffa sig ett nytt sätt att försörja sig på. Och med ett offentligt ämbete som kungens så borde han ha tänkt sig för åtskilliga gånger innan han började killa kaffeflickorna under hakan, eller vad han nu gjorde med dem.

En annan sak som rimligen borde vara knepig är att dessa kaffeflickor i många fall var betydligt yngre än hans egna döttrar. Att de fått betalt för sina tjänster är igen förmildrande omständighet i det här fallet, tvärtom. I en av tidningarna står det att han och drottningen är ute och hälsar på i Stockholms läns kommuner. Hur törs de? Rimligen så kommer republikanska huliganer lusläsa programmet för att försöka få träffa kungen. Både med ett och två ägg, vem vet, de kanske har ruttnande ägg på lager?

Det är synd om Drottningen. Hon har valt fel karl, en karl som skandaliserar henne inför alla människor. Han är uppenbarligen mer intresserad av damer i opassande ålder, något som nu sprids som ringar på vattnet i alla länder som har fri press och yttrandefrihet.

it Andra om: , , , , , , ab1234 ex12 dn123 svd12 svt1


14 svar till “Stackars Drottning Silvia”

 1. Ja det är tragiskt. Och det drabbar ju hela familjen. Det spelar ju ingen roll om de är kungliga eller inte, det är bara att tänka sig in i hur det skulle vara om de egna föräldrarna fick valsa runt i pressen sådär.

  • Drabbar? För 5.5 miljoner/år har de råd. Annars kan jag ta över och jag lovar fler skandaler än vad denna kolakung någonsin kunnat klurat ut själv – så att folket får pengarna tillbaka. Jag lovar att Hänt Extras bilaga ökar varje vecka om jag blir vald till Er Kung! (Dessutom vinkar jag mycket bättre än Silva)

 2. Kungen har blått blod i ådrorna och bedöms därigenom med helt andra måttstockar än en ofrälse …

  Det är nästan bara övertygade republikaner som blir upprörda, de flesta tycks oreflekterat anse att vi inte ska lägga oss i kungens privatliv (även fast det hör till förutsättningarna att en statschef är ”i tjänst” dygnet runt, alla dagar. Vilket de inte inser eller bryr sig om).

 3. Det mest ögonfallande i artikeln är att namnet Silvia tillhör samma skara taggar som Gangsters, Maffia och Sexklubbar.

  • Ja, Silvia, Kungahuset, Kaffeflickor, Sexklubbar, Maffia, Gangsters, Politik handlar artikeln om…

 4. Jag tycker inte synd om henne, detta beteende är ingen nyhet för henne, hon har kunnat sätta stopp tidigare.

 5. Men så bra då,sonen går i faderns fotspår,nakenmodell som flyttar in flott på Djurgården,en mun till att mätta,en kaffeflicka

   • Det finns nakenbilder på henne som publicerats på utländska webbsajter och på Flashback.

   • Tror han syftar på att hon gjort ETT modelljobb för tidningen Slitz, blivit Miss Slitz (för sju år sedan) och varit med i Paradise Hotel.
    Googlade lite på henne och de bilder som jag hittade var inte värre än de som finns i en katalog från ngt postorderföretag. Hon har ju varit fotomodell och då ingår det väl att visa sig klädd i bara underkläder.

 6. Vad jag just nu reflekterar över är, hur 17 kan ”Tjabo” ha mage att kritisera sin sons val av flickvän. Intresset för lättklädda fanns väl redan på 60-talet, jag tänker på skriverierna om/med en viss Lena Skoog.

 7. Det är inte synd om henne, det har väl aldrig varit obekant hurdan kungen är?

  • Vår kung har verkligen fattat innebörden av 5:e kapitlet i regeringsformen, vad är det för mening med att vara skyddad från åtal om man ska sköta sig och vara hederlig?