SD:s mål – ett muslimfritt SverigeDe tragiska mord i Norge som utfördes av Anders Behring Breivik, har gett en helt ny dimension åt Sverige-
demokraternas politiska fanatism, det är en lika depraverad som historielös syn som grundar sig på en tanke om vissa människors sämre värde, en syn som blev extra tydlig på trettiotalet och de följande åren.

I den debattartikel som Jimmie Åkesson skrev i Aftonbladet ett år före valet 2010 så beskrev han muslimerna så här:

Jimmie Åkesson i AB: ”Frågan är hur det ser det ut om ytterligare några decennier, när den muslimska befolkningen, om nuvarande takt håller i sig, har flerdubblats i storlek och många av Europas större städer, inklusive Malmö, med största sannolikhet har en muslimsk majoritet.

Den mångkulturella samhällseliten ser kanske denna framtid som en färgglad intressant förändring av ett Sverige och Europa som man allt som oftast förnekar ens någonsin har varit ”svenskt” eller ”europeiskt”.

Som sverigedemokrat ser jag detta som vårt största utländska hot sedan andra världskriget och jag lovar att göra allt som står i min makt för att vända trenden när vi går till val nästa år.”

På Ledarbloggen i Aftonbladet idag så tar Anders Lindberg upp Åkessons artikel och citerar Carl Thams rader på Utrikespolitiska institutets blogg.

Carl Tham: ”1879 skrev den preussiske historiken Heinrich von Treitschkes en beryktad uppsats där han krävde att man nu måste ta itu med de judar som inte ville låta sig helt integreras. Treitschke var en av de första som förde samman den eviga anti-semitismen med ”moderna” rasläror och demografi. Judarna var framför allt ett kulturellt hot, menade Treitschke, de måste bli tyskar kort och gott, känna sig som tyskar, utan villkor acceptera det tyska. Vi vill inte att vår kultur skall bli en blandning av det germanska och det judiska.”

Anders Lindberg avslutar sitt inlägg på ledarbloggen så här: ”Det påminner starkt om vad som sägs av vissa i dagens diskussion om Islam. Det finns till och med ett parti i Sveriges riksdag som öppet hävdar att muslimerna är vårt största utländska hot sedan andra världskriget.

Andra nöjer sig med att kräva att de ska assimileras, de ska bli svenskar kort och gott, känna sig som svenskar, utan villkor acceptera det svenska. Ibland kan en historielektion från Sveriges förre ambassadör till Tyskland vara ganska nyttig.” (texten fortsätter under annonsen)

Jag har som bekant varit inne på samma ämne ett antal gånger, och det känns alltid lika angeläget. När Jimmie Åkesson höll ett tal inför sina partivänner hemma i Skåne så försökte han distansera sig från Anders Behring Breivik och det gigantiska hatbrott denne man har utfört. Men man måste påminna om de stämningar som Sverigedemo-
kraterna piskar upp här hemma, man ska aldrig glömma att SDU-ungdomarna sjöng Horst Wessel-sången, eller Die Fahne hoch, på sin resa till Tallin. Man ska inte heller glömma bort att Jimmie Åkesson var med på resan…

Efter resan lät han författa ett pressmeddelande där han skrev att han tyckte att det var: ”ytterst anmärkningsvärt att public service använder licensbetalarnas pengar till att i flera månader bedra och smygfilma politiskt engagerade ungdomar i privata situationer.”

Ja det är klart, Horst Wessel-sången, eller Die Fahne hoch, kom ju med på bandet som Sveriges Radio spelade in. (Wikipedia: Nazisternas nationalsång, Sången var Nationalsocialistiska tyska arbetarpartiets (NSDAP) och det nazistiska SA:s officiella sång.)

PS: De som har för avsikt att hota mig på olika sätt, vänd er direkt till polismyndigheten istället så slipper jag en massa onödigt dubbelarbete eftersom hoten vidarebefordras dit i alla fall med IP-nummer och alla andra uppgifter från loggen.

it Andra om: , , , , , , , , , , ab ex dn svd sr


6 svar till “SD:s mål – ett muslimfritt Sverige”

  • Oerhört kul läsning. Märk hur alla problem och det som gör Björn så ledsen, alltihop är saker som pågår inne i Björns eget huvud, inte ute i verkligheten. Alltifrån hans romantiska syn på Sverige till de inbillade problemen han ser till hans tro om varför folk for hem.

   Men jag och Björn har iaf en sak gemensamt, gillar inte Thaimat och det kan ibland vara svårt att hitta restauranger som har mat man gillar, men det borde varit enklare för Björn att starta en restaurang som serverar raggmunk med fläsk, falukorv med potatis och blodpudding än att försöka slänga ut varenda invandrare.

  • Intressant läsning minst sagt. Allt det den stackars förvirrade Söder blir rädd för är precis detsamma som jag uppskattar i dagens Sverige. Några av mina bästa vänner, såväl nu som under skoltiden, hat utlnändsk bakgrund och jag är övertygad att om Söder bara vågade tala med ’de främmande’ så skulle han säkert också upptäcka att de inte är hemska islamister utan exakt som oss andra.

   Sen tycker jag uppriktigt synd om honom ifall han inte utnyttjar den enorma berikning det svenska köket fått från våra invandrare. Svenskt husmanskost är förvisso gott, men oj vad mycket han missar. Stackars kille.

   • Visst är det synd om honom, han går omkring med grubblerier som skapar olustkänslor inom honom, väldigt starkt om man får tro texten. Han gör detta baserat på en ytlig betraktelse av verkligheten och bristfälliga informationer. Det känns som en gammal klyscha att rasister bara är okunniga, men hans text andas förakt och en känslan av att stå oförstående inför det han ser. I fallet BS håller klyschan vad det verkar.