SD:s Kent Ekeroth igen…

För några dagar sedan berättade tidningarna om de fyllefester som Sverigedemokraternas riksdagsledamöter brukar ha i sina övernattningslägenheter i Gamla Stan, lägenheter som ägs av Sveriges Riksdag.

Då nämndes särskilt Kent Ekroth, en man som verkar ha vigt sitt liv åt kampen mot Islam och muslimer. Nu berättar Aftonbladet att militanta antimuslimer håller på att bygga upp ett världsomspännande nätverk i sin kamp mot Islam, och Kent Ekroth nämns i sammanhanget.

Aftonbladet: ”Militanta antimuslimer bygger nu ett världsomspännande nätverk.

I centrum står brittiske miljonären Alan Lake – vän till SD-riksdagsmannen Kent Ekeroth.

– Jag är beredd att avrätta islamister, säger Lake i en intervju med norska TV2.

Den 21 maj planeras en stor antimuslimsk demonstration i Göteborg. Bakom arrangemanget står nybildade Swedish Defence League (SDL), en organisation Säpo beskriver som mycket extrem.”

Denne Alan Lake har förklarat sig beredd att avrätta muslimer i det norska TV2, och såvitt jag har förstått har Ekeroth varit i Israel och där uttalat stöd för landets olagliga bosättningar på Västbanken, helt i strid med FN:s resolutioner. Han var där i sällskap med ett antal högerextrema partier från Europa, om Alan Lake var med eller inte känner jag inte till.

Att Sverigedemokraterna skulle få problem när de kom in i riksdagen var vi många som förutsåg, möjligen tvingas de vidta någon sorts åtgärder när det gäller Ekeroth för när folk i allmänhet får kunskap om hur extrema åsikter det handlar om så kommer det absolut att skada partiet. Men det går ju inte att slänga ut honom ur partiet, för i så fall skulle en majoritet av deras medlemmar behöva slängas ut.

Dessutom kommer detta att bli mycket dyrt för skattebetalarna på grund av de ökade utgifterna för personskyddet.

it , , , , , , , , ab1 dn svd

  11 comments for “SD:s Kent Ekeroth igen…

Comments are closed.