SD-politiker, politiska katastrofer!


De kan inte ha det så lätt i det där partiet, och bildar ett antal brunskjortor ett ”politiskt parti” så kan det inte undvikas att det mellan varven dyker upp politiska skandaler som vaccinerar vanligt sunt tänkande människor från att sympatisera med dem.

Den senaste skandalen ser ni på bilden, det är en Sven-Erik Karlsson som är suppleant i lokalavdelningen i Högsby som står för dagens SD-rubriker.

SVT: ”Skrev på internet ”Det finns ju andra som fått asyl, som kanske dödat ännu fler” säger Sven-Erik Karlsson, suppleant i Sverigedemokraternas lokalavdelning i småländska Högsby. Det är tidningen Expo som uppmärksammat Sven-Erik Karlssons kommentarer på sajten Avpixlat. För några månader sedan skrev han:

”Varför kan inte Sverige ge asyl till Breivik? Vi låter ju Saddam Husseins general Muhammed Al-Hashimi få PUT (permanent uppehållstillstånd, red. anm.), hur många har han tagit livet av månntro? Argumentet människors lika värde gäller bara ibland”.

I en annan kommentar skriver han: ”På ett torg i Oslo har 40 000 godhetsapostlar visat sitt hat mot en ensam kille som satt sej in i faran med islam vilket gjorde att de slog över för honom och därmed begick han det hemska brottet på Utöya! Hur länge skall drevet gå, jag tar honom inte i försvar men att hålla på som det gör är heller inte rätt”.”

Han berättar stolt att han står för vad han har skrivit, undrar om han inte kommer få ett telefonsamtal från riksledaren som talar om hur han ska agera fortsättningsvis. Vi andra tar oss bara för pannan när vi ser den sortens politiker.

it Andra om: , , , , , , , ekot gp12 ab12345 svd12345 dn12345


11 svar till “SD-politiker, politiska katastrofer!”

 1. Ja, vad säger man? Riktiga dingedallar finns det runtom i landet, påfallande ofta är de aktiva inom SD.

 2. SD:are har inte alla kor i spiltan om man säger så. De fattar inte, och inte ens det kan de dra några slutsatser av…

 3. Han har en poäng, varför har Saddams general PUT här? finns ju risk att man kan ta breviks siffra och lägga till en nolla bakom för hur många den killen mördat, den generalen borde utlämnas till ICC…

  • Jo, men det är väl knappast generalen personligen som lagt en bomb i stan och som skjutit ihjäl ett antal ungdomar? Eller har generalen personligen gjort det?

   • Nej, men precis som Himmler och Göring följde han order uppifrån och beordrade underställda att verkställa det han blivit ålagd att göra.

    Hitler själv mördade väl aldrig någon personligen?

    • Det vet inte jag, med krigsförbrytare ska behandlas efter krigets lagar, att det inte skett i fallet med generalen kan vara en eftergift för att få militären att ge upp och lämna Saddam Hussein, jag har inte en aning, och jag tycker inte heller att det vore rätt.

     Men det får mig inte att tycka att det är jämförbart med en mördare som håller vapnen i egna händer och avrättar sjuttiosju personer. Vill man ge en sådan politisk asyl i Sverige så beror det på att man sympatiserar med gärningen, ingenting annat.

     Även om militären du nämner har begått folkrättsbrott och brott mot mänskligheten så är det – anmärkningsvärt att SD-medlemmar går ut med ett förslag om att Breivik ska få asyl i Sverige. I sin förlängning betyder ju det att man jämställer honom med en soldat som begått krigsförbrytelser, ett sätt att legitimera Anders Behring Breiviks syn som gick ut på att ”muslimerna håller på att erövra världen”. Ett rasistiskt tankesätt som bara har paralleller i judeförföljelsen där man använde samma sorts retorik.

     • Håller med dig, ABB ska inte bo i Sverige, men jag vill att Sverige ska ha rent hus när det gäller folkrättsbrott, därför borde generalen utredas och om han gjort sig skyldig till något, dömas.

      Då ger vi inte heller virrpannorna i SD vatten på kvarnen ”men han får ju asyl här” osv:)

 4. Det intressanta är ju att SD-politikern själv är så förblindad av sitt eget hat att han inte förstår att de 40.000 normännen på torget inte ’hatar’ Breivik utan de förvirrade ideér och tankar som fick honom att begå massmordet.

  Tankar och ideér som b l a SD ser som helt legitima och dagligen använder sig av i sin vidriga propaganda som syftar till att öka våldet mot muslimer i Sverige, ett våld som redan är det överlägset vanligaste av hatbrotten enligt BRÅ:s statistik som ju SD brukar gilla att hänvisa till i andra sammanhang.

  Vore det inte för att Jimmie Åkesson själv är en ’otäck’ individ med en skrämmande människosyn skulle jag nästan tycka synd om honom med sånna rötägg i sin partiorganisation. Med sånna vänner behövs ju inga fiender.