Occupy Stockholm drivs av Timbro??


Jag vet inte om jag tror det som står i rubriken, men jag fick faktiskt ett mejl igår som antydde just det, att det minsann inte var några vänstermänniskor som hade gömt sig uppe vid Brunkebergstorg.

Kanske hade jag tuggat ihop till det själv eftersom jag har ifrågasatt valet av Brunke-
bergstorg som plats för demonstrationen när Sergels torg inte ligger längre bort än 50 meter. Det hade varit så enkelt att sätta upp ett bord och några skyltar på Sergels torg, hade man bett Kulturhuset om hjälp så hade man säkert fått dra en sladd till en kaffebryggare och man hade garanterat fått dela ut tiotusentals flygblad.

Sedan kan man ju undra vart Vänster-
partiet tagit vägen, de kanske är upptagna med förberedelser inför extrakongressen, men partiledarkandidaterna hade ju i alla fall kunnat åka till demonstrationen och hålla tal. Men det hade väl inte Occupy Stockholm gått med på antar jag, de vill ju uppenbarligen fortsätta att vara Sveriges mest hemliga demonstration sedan Hedenhös dagar.

Nu tycks polisen i USA ha tröttnat på ockupanterna, man rensar plats efter plats där det har ockuperats, i Sverige får de vara ifred. Allt tyder på att de kommer att fortstätta att häcka på sin bakgård, de har inte ens satt upp en skylt med en pil på nere på Sergels torg, annars hade vem som helst kunnat göra det men folk vet väl inte vad det är, och såvitt jag vet så är Occupy Stockholm bara en hashtag på Twitter. (forts under reklamen..)

Själv ska jag genast lansera en egen, #unoccuystockholm, jag tycker att de kan lägga ner skräpet nu, det fyller ingen funktion. Man gjorde fel redan från dag ett, något som antagligen bidrog till att Vänsterpartiet med flera inte hoppade på tåget. Klantigt är väl bara förnamnet. Förra gången jag skrev om galenskaperna så dök det upp en person som tyckte att jag skulle dra upp till bakgården och delta i demonstrationen, men varför skulle jag? Bloggen har femtusen dagliga besökare som väljer att läsa sådant som jag skriver, varför då gömma sig i ett tält på en plats som inte ens infödda nollåttor vet var den finns?

it Andra om: , , , , dn12 svt svd12 ex ab1


3 svar till “Occupy Stockholm drivs av Timbro??”

  1. Ja man kan ju tro att det är Timbro och (m) som har snott verksamheten för att mörda den. Det har de i så fall lyckats bra med.

    • Det är numera det vanligaste tillvägagångssättet, att sno socialisternas ord och uttryck, samt
      helt fräckt ägna sig år historierevisionism.
      YNKLIGT!

  2. Timbro-högern har nog inte tillräckligt med fantasi för sådant. Däremot finns det ju skumma grupper med högerextrema kopplingar som är väldigt förtjusta i att kapa vänsterns frågor och uttrycksmedel.