Nyhetstorkan och Robyn


Nyhetstorka är något som alla vi nyhetsfanatiker tycker riktigt illa om. Redaktionerna är avfolkade och det märks tydligt att det är förhoppningsfulla sommarvikarier som fyller nästan alla stolar inom media. Det tar sig olika uttryck, vissa morgnar är inte ens P1-morgon värt att lyssna till. Nu har man dessutom kommit på att man kan fylla ut programtiden med politisk teater i P1, inte som någon av de fria teatergrupperna, nej man har överlåtit åt partierna att stå för manus, sedan får lyssnarna gissa vilket parti som skrivit den lilla kortpjäsen.

En sådan idé leder knappast till någon stärkt karriär inom P1, eller kanske det är just det den gör, hemska tanke. Men mycket strunt skrivs i tidningarna också:

Expressen: NEW YORK. ”Robyn bjöd på dans hos Letterman i morse som fick Sylvester Stallone att blekna i sina lila solglasögon. – Hälsa alla mina kompisar i Sverige, tackade David Letterman… …Robyn gjorde ett säkert och sexigt framträdande i lilasvart kort dräkt och avslutade med att stå med ryggen mot publiken och smeka sig själv.”

Hon kramade sig själv och smekte sin rygg med sina händer (bilden). Expressen får det avsiktligt att låta som något annat.

Sylvester Stallone lämnade Letterman långt innan Robyn uppträdde och han vare sig såg eller hörde henne. Men han är förstås mer känd än Rob Corddry som var gästen före Robyn, därför ljuger man för sina läsare. Och ”succéspelning” skriver tidningen i sin rubrik!? Hon gjorde en playback på en halvtaskig låt…

i , , , , , , t


2 svar till “Nyhetstorkan och Robyn”

  1. Mja, iden är ju inte dum. Varför startar du inte en blogg till? En åt det mer humoristiska där man kan slå åt bägge håll utan att få igen. Förhoppningsvis. Personligen föredrar jag anka. :-)