Nyheter24 gör en pudel

Nu gör Nyheter24 en pudel. Att det blir lite surr i bloggosfären är de säkerligen inte ledsna för.

Nyheter24.se: ”Vi vill absolut inte dränka bloggos-
fären med skräp. Men däremot har vi uppmuntrat våra journalister att marknadsföra sig själva i olika fora och på bloggar när de skriver något som kan tänkas väcka intresse där. Om detta missbrukats och blivit en epidemi ber vi så hemskt mycket om ursäkt. Inte ens klickhyenor som vi kan bete sig hur skamlöst som helst. ;-) Vi ska nu be våra journalister att idka betydligt större restriktivitet och bättre omdöme. Vi vill också passa på att ödmjukast be bloggosfären om ursäkt om detta irriterat och vi lovar omedelbar bättring.”

Fast jag undrar, om jag hade varit spindoktor på Nyheter24 så kanske det vore just så jag skulle ha gjort. Reta upp ett antal bloggare och sedan fläska på med en hyfsad pudel? Nu ska jag inte vara alltför konspirationsteoretisk, det viktiga är trots allt att ofoget upphör.

Andra om: , , , , , , , , , , , , , it

[tags]Nyheter24, Pudel, Google, Googleranking, Bloggspam, Spam, Bloggosfären, Reklam, Internet, Smygreklam, Inlänkar, Netikett, Abuse, Politik[/tags]

  3 comments for “Nyheter24 gör en pudel

 1. 16 mars, 2009 at 17:19

  Har aldrig velat läsa den oseriösa sidan. Håller fast vid min åsikt :)

 2. Kurt
  16 mars, 2009 at 18:26

  Och de gör inte bara en pudel! ”RÄTTELSE: Påven förnekar inte Förintelsen” är ju också en underbar rubrik! Kvällstidningarna är pinsamma, men detta är ju bara ännu så mycket sämre.

 3. 17 mars, 2009 at 05:53

  Jo jag har sett det Kurt. Affärsidén tycks sakna minsta krav på kvalitet. Pinsamt dåligt!

Comments are closed.