Melodifestivalen ett – Pekoral


När jag såg Melodifestivalens första avsnitt så kan jag bara konstatera att kvaliteten försämras år från år, försämras till den grad att det märks också från år till år. Jag tycker att Sveriges Television bör skänka rättigheterna till TV3.

Jag har inte en aning om hur mycket det kostar att sätta upp ett jippo av detta slag, men jag inser förfärat att det handlar om sju eller åttasiffriga belopp. Det fanns endast ett inslag som kändes hyfsat äkta och det var Thorsten Flink, men det platsar inte i en sådan tävling av andra orsaker.

Jag försökte följa folks åsikter en stund på Twitter, men det var omöjligt att klara av, det fanns ett flertal hashtaggar som t.ex. #SVTMello, #melodifestivalen, #esc2010 och #mel2012. Det fanns säkert fler ändå, men tryckte man på Enter så hade man 40 olästa, och sådant blir ju bara omöjligt. Twitter är hyfsat bra tycker jag, men det kan bli lite för mycket av det också faktiskt. Det enda positiva med kvällen var hockeymatchen mellan Modo och AIK uppe i Övik, den vanns av AIK med fyra måls övervikt.

En parentes, Flink gick till andra chansen. Detta är lyteskomik, inget annat..

it Andra om: , , , , , ab1 ex1 svt sr gp dn1 svd


3 svar till “Melodifestivalen ett – Pekoral”

  1. Jag funderar på att köpa ett akvarium istället för den döda tjock-TV:n som ingen tittar på…