Mediehysteri om Zlatan


Nu går rykteskarusellen om Zlatan Ibrahimovic vidare med full snurr, och det i ett läge där Europamäster-
skapet i fotboll står precis framför dörren. Hur det påverkar Zlatan vet jag inte, men det kan inte kännas speciellt bra, det förstår jag.

AB: ”Milan och PSG är överens om Zlatan. Men uppgifterna läckte ut i förtid. Därför förnekar båda klubbarna utåt att man förhandlar.

– Vi har inte lagt något bud, säger Leonardo. – Det här stämmer inte, säger Galliani.

Ett bud på totalt 40 miljoner euro. Det är vad PSG ska ha kommit med till Milan. 34 miljoner euro plus 6 miljoner i bonus till den rödsvarta klubben, för att få köpa Zlatan. – Vi säljer ”Ibra” i morgon dag för de pengarna, säger en kontakt i Milan till Sportbladet.”

Hur Milan tänker vet jag inte, men det verkar vara lätt korkat att sälja klubbens i särklass bästa spelare, och det i ett läge där han har agerat målspruta den senaste säsongen. Att det handlar om affärer förstår var och en, men i det här läget så undrar jag givetvis om det inte handlar mest om att sälja tidningar.

Fotbolls-EM närmar sig i rasande fart, det betyder att ämnet är hett, och vad intresserar sig alla fotbollsfantaster för idag? Jo, inte är det om Zlatan har lärt sig texten än, och inte heller om andra klubbar är beredda att betala mång-
miljonbelopp för hans namnteckning. Nej de väntar givetvis på att han ska göra det han är bäst på, mål…

it Andra om: , , , , , , , , , , , , ab1234 sr gp12 dn12345 svd12345


3 svar till “Mediehysteri om Zlatan”

  1. Artist & sport-karriärer, rent generellt, är korta. Vid dryga 30 är allt slut. Då blir det tyst om diverse ”gudar”. Det tycker många är skönt. Skönt att slippa höra mer om ”gudarna”, tycker folk då.