Madeleines kyskhetsbälte fastskruvat?


Kungafjanteriet tycks inte ha något slut. Nu puffar Aftonbladet för en historia om ett kyskhetsbälte som den försmådda Madeleine tycks ha utrustats med av den f.d. fästmannen.

AB: ”Madeleine bär fortfarande det ”kyskhetsbälte” som Jonas Bergström skruvade fast. I sin ljusblå klänning gjorde prinsessan Madeleine bejublad entré på Victorias bröllop. Runt högra handleden blänkte två vackra armband – ett av dem är en kärleksgåva från före detta fästmannen.”

Aftonbladet visar en bild på ett kyskhetsbälte i artikeln, något som givetvis förstärker läsarnas associationer, den första tanken som far genom huvudet är förstås frågan om var hon bär detta. Att det är ett slags armband får man givetvis klart för sig, men själva formuleringen tog även jag fasta på i min rubrik. Aftonbladet fyller sedan på med ytterligare ett par artiklar på känt kvällstidningsmanér…

i , , , , , , ab12 dn t


4 svar till “Madeleines kyskhetsbälte fastskruvat?”

 1. Aftonbladet och Expressen har nog gjort bort sig hos bra så många läsare tror jag. I bästa fall ser det det snabbt genom sjunkande tidningsförsäljning. Gör de inte det så fortsätter de väl sin dödsspiral.

 2. Kyskhetsbälte? Underlig kuf den där Jonas. Själv tycks han ha behövt ett wirelås.

 3. Har aftonbladet inget längre att skriva om?
  Att de bara orkar…låt folk vara..visa respekt

 4. Kanske hon också sparar, i så fall inte den första:

  Cartier tells a story of a woman who showed up at a long ago reception wearing nine Love Bracelets. Her explanation:
  ”Listen, honey. I’ve had a few lovers in my time, and I made each one of them give me a ’Love Bracelet’. For me, these nine bracelets are like the notches on a gunfighter’s pistol!”
  http://xxx

  Cartier är tillverkaren av dessa armband.
  Drotttningen har ett (1) likadan som hon fått av kungen. När hon fick det (eller snarare, började bära det) diskuterades det lämpligheten att en svensk drottning skulle bära ett sådant när hon representerade Sverige