Laleh – Storebror


Jag har under många år följt vår mest begåvade stjärna på musikhimlen, och nu såg jag för några dagar sedan ett avsnitt i TV4, en kanal jag normalt undviker som pesten på grund av alla reklamavbrott. Men nu såg jag det, och ångar det inte.


Laleh – Storebror by Warner-Music

Laleh är mycket speciell, och nu för några dagar sedan så hittade jag åter den första videon jag såg med henne, Storebror. Den har varit borta från Youtube ett tag, och jag har visat den förut, men i det inlägget är det bara en stor svart ruta som tillkännager att den inte längre finns kvar. När jag då hittade denna gamla video igen så kände jag att jag ville posta den så att besökarna här ser vad en pensionär lyssnar helst på, och tittar kanske..

För det gör absolut ingenting att flickan har en charm som går utöver det mesta, i den här videon ser hon ut att fortfarande vara tonåring, men jag har inte en aning om hur gammal hon är. Egentligen borde jag ägna en kväll åt att leta upp alla hennes videor och lägga ut dem på en särskild ”Laleh”-knapp, vi får se om jag ids göra det. Hon blir faktiskt bara bättre och bättre hela tiden, passa nu på och lyssna på låten igen. Här finns Lalehs November..

it Andra om: , , , , , ab1 ex dn svd


2 svar till “Laleh – Storebror”