Laleh – November


För ett par dagar sedan lade jag ut Laleh – Storebror på bloggen, orsaken var egentligen att jag hade gjort det tidigare en gång men att den källan hade tagit bort videon. Det gäller dock inte denna video, den finns på olika ställen men jag vill ha den – här.


Laleh – November by Warner-Music

Det har visat sig att det finns några stycken som är förtjusta i Laleh, det är inte bara undertecknad. Själv tycker jag att hon är ett musikaliskt geni och hon går i en helt egen klass i Sverige, hon är landets duktigaste låtskrivare, hon tävlar enbart med Benny Andersson om den titeln. Sedan finns det även en bunt andra som är duktiga, men…

it Andra om: , , , , , ab1 ex dn svd


5 svar till “Laleh – November”

  1. […] För det gör absolut ingenting att flickan har en charm som går utöver det mesta, i den här videon ser hon ut att fortfarande vara tonåring, men jag har inte en aning om hur gammal hon är. Egentligen borde jag ägna en kväll åt att leta upp alla hennes videor och lägga ut dem på en särskild ”Laleh”-knapp, vi får se om jag ids göra det. Hon blir faktiskt bara bättre och bättre hela tiden, passa nu på och lyssna på låten igen. Här finns Lalehs November.. […]

  2. håller med dig jinge. Hon är riktigt bra. ska dock säga att jag inte lyssnat på henne på mycket länge. men ditt inlägg igår påminde mig om henne. Personligen så gillar jag framförallt hennes låt ’Snö’ :).

    Dels för att jag helt enkelt gillar snö och för den där melodiska sången….

  3. Laleh:s storhet är att hon går sin egen väg och har en fantastiskt sätt att se på och i sina sångtexter beskriva verkligheten förutom musikaliteten. I Så Mycket Bättre var hon outstanding. Lyssna just nu på Invisible och på tur står Ängeln i rummet.