Kvällen räddad av AIK och Varga

AIK har varit borta från Elitserien i ishockey några år, saknade av landets alla hockeyfans och alla klubbkassörer, nu är de tillbaka och klubbarna känner doften av pengar, landets mest publikdragande lag är i slutspel i hockey, lottning HV71.

Det andra glädjeämnet är förstås att den bästa låten gick vidare till Globen, Sara Varga och hennes visa hör definitivt hemma där vilket man inte kan säga om ”The Moniker” som hade en eländig låt. Men inte ens fadäsen med röstningen kan få mig upprörd, med gnaget i slutspel kommer jag sova så sött så sött…

Det blir till att ställa sig i biljettkön nu, inte för att laget har någon chans att ta sig ända till final, men man kan ju inte missa chansen. Men vem vet, laget är fyllt av en massa spelare som för ett drygt år sedan aldrig kunde drömma om ett slutspel i Elitserien så osvuret är bäst.

it , , , , , , , , , ab123 ex123 dn12 svd12

  2 comments for “Kvällen räddad av AIK och Varga

  1. Martin Forsman
    5 mars, 2011 at 23:35

    Stort grattis till slutspelsplatsen får jag väl säga. Själv hoppas jag ’mitt’ LHC kan stå för en miniskräll och slå ut SAIK och därmed också få revansch för den brutala kvartsfinalförlusten för 2 säsonger sedan. Den är utan tvekan fortfarande det mest smärtsamma hockeyminne jag har.

  2. Christer W
    6 mars, 2011 at 14:19

    Å jag som nästan hade tänkt sätta en tia på AIK skulle spela i kvalserien.

Comments are closed.