Kronprinsessan Victoria utbuad


Man skulle kunna tro att hon har besökt republikanska klubben när man ser en sådan rubrik, men så roligt får de inte i det sällskapet. Fröken Bernadotte var istället i Indien, därav den lustiga saken på huvudet. Det var när hon skulle flyga hem som hon råkade ut för denna kungliga nesa, dessutom fick hon bära väskorna själv, något som måste känts ovant.

AB: ”Samtidigt som planets avgångstid närmade sig fick Victoria och hennes medresenärer vända och springa till rätt terminal. I det försenade flygplanet hade de andra passagerarna nåtts av informationen att stoppet berodde på att en VIP-resenär inte var i tid. När kronprinsessan slutligen hittade in i rätt plan blev hon utbuad av de väntande passagerarna.”

Personligen skulle jag inte ha buat om jag hade fått sitta och vänta på ett flygplan, hon kan personligen inte rå för att hon är en levande relik från ett forntida samhällsskick. Problemet är förstås att tidigare generationer inte avskaffat kungadömet, något som i dag leder till att en frustrerad kung ger sig på – Vargen. Hans son lyckades skjuta en älg, men inte fadern varför han tappar besinningen och glömmer att han är medlem av WWF och andra naturvänliga organisationer.

Det blir extra lustigt eftersom en majoritet i Sveriges riksdag vill införa republik, den majoriteten utgör den lagstiftande församlingen och skulle kunna göra just det, men det gör den inte.

Tidningen kan också rapportera att kronprinsessan själv ”bar på minst tio väskor”, möjligen ett resultat av idog träning på pojkvännens gym. Men visst undrar jag hur många armar hon har… it

Andra om: , , , , , , , , , ,

[tags]Kronprinsessan, Kungahuset, Burop, Vargen, Riksdagen, Skrålla, Hattar, Victoria, Bernadotte, Indien, Politik[/tags]


11 svar till “Kronprinsessan Victoria utbuad”

 1. Jag och min familj höll upp ett flygplan för nästan 50 minuter, så det är inte bara prinsessor som kan ställa till det, om vi inte ska klassa min 5 åriga dotter som prinsessa.

  Hon var 4 då detta hände och fick fnatt och sprang och gömde sig när vi var på väg ut ur säkerhets zonen. Så american homeland security fick lov att springa och leta upp vår dotter. För vi var itne tillåtna att gå efter henne.

  Ingen buade åt oss men många suckar var det.

 2. Suverän reality check för lilla sessan minsann. När jag springer som ett skållat troll mellan gater får jag alltid bära mina väskor själv.

  Det dör hon inte av.

 3. Vaddå. En majoritet vill införa republik!
  Jasså. Det är väl bara ett 30-tal ledamöter som är med i republikanska föreningen.
  Nej majoriteten av Sveriges Riksdagsledamöter vill även i fortsättningen stå och buga för kungahuset, sorgeligt nog!

 4. Undrar om SÄPO och FRA lyckats identifiera de potentiella samhällsomstörtare som vågat bua ut Sveriges blivande statschef ?

 5. Nej Not a king!

  Majoriteten är för republik, bland annat har sosseriet det inskrivet i sitt partiprogram. Har för mig att jag läste för några år sedan att ca 250-260 ledamöter var för republik.

 6. Varför måste vi ha en president, valen av dessa ser ut att kosta en massa.

  Jag tycker det räcker med en statsminister. Men nu när vi har en kung så ser jag honom bara som någon tyå av reklam joppo, för han har ingen makt kvar.

 7. Hur är det med sossarnas avskaffande av monarkin? Finns det fortfrarande kvar.

  För många år sedan skulle jag flyga till Växjö och redan i gaten kändes det konsigt eftersom det var utökad kontroll med röntgen som på den tiden var ovanligt.

  Sedan fick vi sitta i planet omkring en halvtimme utan att veta orsaken. Sedan kom kungen och Silvia in och vi kunde lyfta.

  Skall resa på sina tider så borde dom åka i ett eget plan.

  /Micke W

 8. Såg en undersökning att de flesta av de i riksdagen ville avskaffa kungen, men runt 60% av svenska folk ville ha honom kvar och visa partier har sen stark grupp av royalister kvar, läs moderaterna. Så avskaffa honom så skulle moderaterna kunna få interna problem, inte för att jag gråter över det och andra partier är rädda att förlora röster.

  Min uppfattning är vi ska antingen behålla honom eller om vi avskaffar honom ska vi inte skaffa en president eller något osm ska ersätta honom, statschefen kan det inte vara samma person som statsministern. Vi böhver inte vara republik om vi avskaffar monarking, kan vi inte hitta på något nytt.

  Det viktiga är att vår statschef ska vara maktlös.