Israeliskt stöveltramp, 271 döda – värst sedan 1948

Jag undrar hur Barak tänkte när han sade att Israel skulle se till att det kom in stövlar på marken i Gaza om det behövdes. Jag tror att varenda israelisk jude associerar stövlar och stöveltramp med nazismen, i vart fall gör nog de flesta i Europa det. Det kanske var en freudiansk felsägning.

Ekot: ”På frågan om Israel tänker utöka flygbombningar till en offensiv på marken, svarade Barak: – Om det behövs stövlar på marken, så kommer det att bli så.”

En del kommentarer sticker verkligen ut, till att börja med så finns det knappast några militära mål i Gaza, i vart fall om man inte räknar Hamas-partiets olika lokaler. I Israel finns det hundratals militärförläggningar, flygplatser, hangarer, stridsvagnar men det man har i Gaza är möjligen ett stort antal AK47.

DN: ”USA vädjade efter flyganfallet till Israel att undvika civila mål. I ett gemensamt uttalande från president George W. Bush och utrikesminister Condoleezza Rice hette det dock att Hamas genom att bryta den tidigare vapenvilan ytterst är ansvarigt för det upptrappade våldet i Gaza. USA anser därför att det också är Hamas ansvar att få ett slut på våldet.”

Även Carl Bildt vädjar till parterna, men att Bush och Rice gör det är bara alltför absurt. George W Bush skulle kunna lyfta luren och säga åt Olmert och

Barak att krigshandlingarna var över. Men det gör han inte.

Tar man ifrån folk deras rättigheter, pengar, mat, olja, el, vatten, sjukvård och möjligheten att resa vart man vill, ja då blir människorna desperata. Desperata människor bygger raketer som de skjuter mot sin fiende. Jag menar att Israel planerat att plåga gazaborna till vansinne så att de israeliska styrkorna kan återockupera Gazaremsan. Främst handlar det om att etniskt rensa Palestina, men det finns också en mycket otäck bismak. Man gör detta en dryg månad innan valet, ett val som Kadima har dåliga opinionssiffror inför.

Genom att döda ett stort antal palestinier så tar man argumenten från Netanyahu som annars såg alltmer ut som den som skulle vinna valet. Det är förvånansvärt att inte en del tidningar nämner detta mer än i en bisats. Det vi nu ser är det värsta mördandet sedan 1948.

DN1 SvD1 AB VG123 Dbl12 Pol12 it

Andra om: , , , , , , , , , , , , , , , ,

[tags]Intifada III, Israel, Bombningar, Gaza, Palestina, Mellanöstern, Livni, Olmert, FN, Genevekonventionen, Ockupation, Mänskliga rättigheter, Apartheidstaten, Bosättningar, Ockupation, Blockad, Politik[/tags]

  49 comments for “Israeliskt stöveltramp, 271 döda – värst sedan 1948

 1. Sigge
  28 december, 2008 at 09:12

  Detta är också ett sätt på vilket rasstaten firar sina högtider, blodsutgjutelse.

  På samma sätt som de attackerade signalsspaningsfartyget U.S.S. Liberty i omgångar och med alla till buds stående medel, med ett par hundra amerikanska sjömän som följd för att provocera fram ett krig mellan USA/sovjet.På samma sätt som alla utomrättsliga avrättningar i Libanon och annorstädes man företar sig i samma syfte. På samma sätt som de lät sina medier i väst låta ge intrycket av att blodbadet i Libanon -06 var för att israeliska soldater tillfångatogs i israel när det i själva verket var en bra bit inne i Libanon.

  På samma sätt skjuts nu en hel del av de nyårsraketer som västmedia så målande utpekar som ett hot ”mot freden” (sic)inifrån israel mot israel självt för att legitimera den ”slutgiltliga lösningen” på det ”palestinska problemet”, inte konstigt att de aldrig träffar dyrbart judiskt blod.

  Är jag ”antisemit” nu? Är en hel värld av icke-judar ”antisemiter” när de fördömer och demonstrerar mot massavrättningarna och slakten i Gaza deras egna regeringar av fega kräk vägrar kommentera?

 2. Sara G
  28 december, 2008 at 10:01

  Hur kan världens fjärde krigsmakt fortsätta bomba och mörda ett nära hjälplöst och instängt folk?
  Den sionistiska regimen verkar vara totalt sinnessjuk och borde tvångsomhändertas!
  Vågar inte omvärlden ta itu med sionisterna?

  ”PALESTINE : HUMAN RIGHTS:

  RIGHTS ORGS: ISRAEL’S WILLFUL KILLINGS A WAR CRIME
  Press release, Various undersigned, 27 December 2008

  Palestinian human rights organizations strongly condemn
  the recent military attacks carried out by the Israeli
  occupying forces in the Gaza Strip on 27 December 2008.
  The attacks began at approximately 11:30am and lasted for
  approximately three hours. These attacks have destroyed
  most of the Gaza security offices including police
  stations, resulting in the deaths of more than 200
  Palestinians.

  http://electronicintifada.net/v2/article10057.shtml

  ———————————————————

  PALESTINE : ACTIVISM NEWS:

  BOYCOTT COMMITTEE: ”STOP THE MASSACRE IN GAZA – BOYCOTT ISRAEL NOW!”
  Press release, Palestinian Boycott, Divestment and Sanctions National Committee, 27 December 2008

  Today, the Israeli occupation army committed a new
  massacre in Gaza, causing the death and injury of hundreds
  of Palestinian civilians, including a yet unknown number
  of school children who were headed home from school when
  the first Israeli military strikes started. This latest
  bloodbath, although far more ruthless than all its
  predecessors, is not Israel’s first.”

  http://electronicintifada.net/v2/article10056.shtml

 3. fofo
  28 december, 2008 at 10:39

  Ett skamlöst folk utan samvete som aldrig nånsin bodde ha getts chansen att regera.
  sjuka kräk, stödda av oss i väst. Jag skäms.

 4. alandalus
  28 december, 2008 at 10:42

  Ja det är faktiskt den värsta enskilda dagen sedan Nakban, den etniska rensningen av Palestina 1948. Var det detta Israels försvarsminister syftade på när han varnade palestinierna i Gaza för en Holocaust tidigare i år?

  Nu vet vi varför apartheidstaten stängt Gaza för journalister, och varför de för någon vecka sedan skickade hem FN:s sändebud för mänskliga rättigheter Richard Falk vid flygplatsen.

 5. problemsolver
  28 december, 2008 at 10:43

  Tyvärr så skapar dessa dårar ja både judar och palestinier ett enormt hot mot oss alla.

  Upprustningen som redan påbörjats i mellanöstern fortsätter och kommer resultera i att någon mer stat får kärnvapen och då smäller det israel kommer att leva under ett ständigt hot.

  Judarna kommer att börja slå till först, men de är dömda att misslyckas då de är omringade och i minoritet.

 6. RobJoh
  28 december, 2008 at 10:56

  Israel förlorade kriget emot Libanon 2006 och kommer garanterat inte vinna nu heller. De kommer antagligen döda mer palestinier men jag är övertygad om att motståndet kommer att vara kvar.

  Dock skulle jag vilja träffa någon av de idioter som tyckte det var en bra idé att isolera Hamas. De som dör i Gaza nu, dör pga de västerländska politiker som istället för att prata med den demokratiska rörelsen Hamas valde krig.

  MVH
  Robert Johansson

 7. Matte
  28 december, 2008 at 10:57

  Ja det är helt otroligt att världen bara ska köpa att Israel sätter sig över människoliv enbart för att ett visst parti ska vinna valet. Dessutom hörde jag ett rykte om att Israel har för avsikt att söka medlemskap i EU. Någon jävla måtta får det väl ändå vara? Ska kanske hela EU bli en judisk stat? Nej låt tyskarna skicka ner sin arme till mellanöstern, det var fan de som ställde till allt helvete från början. De kan säkert skramla ihop 500 000 fredsbevarande soldater.

 8. Ole
  28 december, 2008 at 11:11

  Israel er en stat med drapet på dagsorden!

 9. Marcin
  28 december, 2008 at 11:13

  … och var är alla fredsbevarande styrkor?

  • 28 december, 2008 at 11:17

   Tror du att Israel skulle godkänna fredsbevarande styrkor? Näver…

 10. Kvinna
  28 december, 2008 at 11:27

  Norrmän som försvarar Israels mördande och förebrår palestinierna för sitt motstånd må skämmas tills ögonen hänger ur sina hålor på dem. Fy fan på er norrmän som slogs mot nazisterna men förebrår palestinierna!

 11. Marcin
  28 december, 2008 at 11:28

  De skulle nog inte godkänna dem men det skulle vara ett kvitto på deras egentliga uppsåt. Fast ingen i europa vågar nog ens komma med förslaget.

 12. David
  28 december, 2008 at 11:29

  Det är väl knappt någon som är förvånad över zionisternas massmord? Ärligt talat, historien har ju visat oss vad deras rasistiska ideologi och politik är kapabla till. Alla de blodbad och massakrar som israel gång på gång inför allas ögon och i hemlighet har utfört, och folk blir än förvånade över att de är kapabla till att göra om det?

  Zionism är zionism, likvärdigt med nazism. Oavsett VEM som är zionist så är ideologin fortfarande detsamma; ett rasistiskt och människoföraktande ideologi vars mål är att rensa en nationalstat på alla utomstående raser oavsett medel. Skillnade är väl bara att för zionismen ligger inte dödssiffran på nazisternas nivå…än.

  Och politikerna i väst blundar för det ännu en gång. Så som de höll tyst under 40-talet då miljoner dödades i gazaläger i Kina och Europa så håller de tyst idag när miljoner utsätts för samma plågor i gaza, afganistan och många fler platser idag.

  Jag blir så äcklad, nästa generations människor kommer läsa i sina historieböcker och ställa sig frågan: Hur kunde det ske? hur kunde man acceptera det? Aldrig ska det ske igen!

  Jag hoppas bara Carl Bildt, Fredrik Federly, Fredrik Malm och alla andra zionistvänner lever då för att ställas inför rätta för sitt stöd till Israel eller sin apati till alla som utsätts för deras terror.

 13. Pierre
  28 december, 2008 at 11:51

  Det palestinska folket är det mest utbildade folket i arabvärlden. Arabledarna är rädda för palestinerna, men ändå väljer palestinerna fanstiska ledare istället för demokratiska. Hamas är en religös rörelse

 14. Jonas
  28 december, 2008 at 11:52

  Man måste följa kommentarsreglerna! / Jinge

 15. Sigge
  28 december, 2008 at 11:54

  Det judiska ockupationsministeriet varnade att detta ”bara är början”, på den ”holocaust” som olmert hotade Palestinierna med härförleden får man förmoda.

  Eftersom utrotningskampanjen körde igång när vi var som mest upptagna att fira Jul och Kristi födelse kan vi med största säkerhet, allt medan papegojmedia alltmer måste rikta ljuset mot Gaza, förvänta oss någon avledningsmanöver till något annat, israelerna är ju som bekant experter på sådant. Ett par andra skyskrapor kanske? ”Al quaeda” igen?

 16. lasse wilhelmson
  28 december, 2008 at 11:56

  XXX

 17. 28 december, 2008 at 12:04

  Nyss kom det fyra kommentarer som inbördes kommenterade varandra. Fyra olika skribenter men bara två IP-nummer. Och de kunde kommentera varandra utan att jag hade hunnit släppa fram kommentarerna… :-) Samarbetar man på det sättet för att bomba kommentarsfunktionen så åker man in i spamfiltret fortare än kvickt. Dessutom har de alla det gemensamma draget att de, trots uppmaningar, vägrar läsa kommentarsreglerna. META-diskussionerna går på högvarv samtidigt som de använder kommentarsfunktionen som en brevlåda.

  Man frågar sig förstås om dessa människor är totalt intelligensbefriade från födseln eller om de har jobbat länge på att bli sådana…

 18. David Walther
  28 december, 2008 at 12:38

  Följande kommentarsregler gäller här:

  1. Anonyma kommentarer accepteras ej. Det innebär att falska mejladresser också är förbjudna.
  2. Osakliga personangrepp eller provokativa kommentarer är inte tillåtna.
  3. Rasistiska, sexistiska, homofoba eller andra stötande kommentarer raderas.
  4. Länkar till sådana sidor, samt till fascistiska, nazistiska eller fanatiskt religiösa d:o raderas.
  5. Länka enbart till etablerade mediesiter i löpande text.
  6. Okontrollerbara och overifierbara faktauppgifter accepteras inte.
  7. Off-topickommentarer raderas liksom one-liners som inte tillför något.
  8. Personliga hälsningar och liknande meningslösheter raderas.
  9. Kommentarsfältet är till för kommentarer, inte för privata meddelanden.

 19. Kvinna
  28 december, 2008 at 12:45

  Israelerna VET vad man kan säga eller inte säga på ett ungefär inför europeiska öron. Vad man kan eller inte kan göra. När det inte finns europeier i närheten blir de som förbytta. Fråga någon svensk som varit nära att mista livet i palestinskt territorium tills någon israel hann se hans eller hennes blonda hår.

  Vid tre olika tillfällen har jag hört sådana historier. Där man siktat och gapat och gormat i tron att man var på väg att avrätta en palestinier men (kroppsformen kanske) skvallrat om att man kanske måste vara säker först. Sådana svenskar brukar aldrig kunna skaka av sig det där trots enorma flin och en massa fjäsk och ursäktanden efteråt.

 20. Gavro
  28 december, 2008 at 13:00

  xxxxxxxxxxxx
  Det är vad allt handlar om!

 21. Rollx
  28 december, 2008 at 13:24

  Man får inte ljuga här! / Jinge

 22. 28 december, 2008 at 13:38

  Lasse Willhemsson//

  ???

  Det där inlägget var dock på tok för bisarrt för mig. Är det en judisk världskonspiration?

  Jag förstår inte. Menar du allvar?

  Befria Palestina! Bojkotta Israel! Alla folks frihet! Palestina- solidaritet!

  Skall på middag idag och gå bort presenten blir en palestinsk almanacka.

 23. Joseph
  28 december, 2008 at 13:39

  Pierre kommentar 15

  ”Det palestinska folket är det mest utbildade folket i arabvärlden. Arabledarna är rädda för palestinerna men ändå väljer palestinerna fanstiska ledare istället för demokratiska. Hamas är en religös rörelse”

  Enligt vem är det palestinska folket det mest utbildade? Och vad är arabiska ledare rädda för?

  Nej arabledare tänker mer på sina intressen än att hjälpa deras svikna bröder och systrar – that’s all.

  Iran som inte ens är araber hjälper palestinerna mer än araberna själva.

  Folket valde hamas för att PLO/fatah förhandlade utan resultat, det blev bara värre, folk blev trötta på det.

  Hamas är en politisk rörelse lika mycket som den är religös.

  Till sist vill jag säga att de som styr Israel är minst lika religösa som Hamas – så vad vill du komma fram till?

 24. Sixten Andr?asson
  28 december, 2008 at 14:00

  Nu har ännu en spik slagits i staten Israels likkista. Islagen av sionisterna själva.

 25. rami
  28 december, 2008 at 14:01

  Hej
  jag önskar att hela sverige kunde se vad jag skriver och ta sitt ansvar som medmäniskor.
  ALLA som har en dator eller pengar eller kan gå ut och demonstrera mot israels/americas agretion mot den arabiska världen. sprid den rätta informationen om vad som händer i palestina gör dessa mäniskor en tjänst det är ditt ansvar,

  informationen sprids inte tillräckligt igår såg jag en snutt på dansk tv ,,den varade ungefär 3 min sen var det över,, med tanke på att det är det värsta som händer i världen just nu så är 3 min ingenting,

  SPRID INFO GENOM OLIKA BLOGGAR TIDNINGAR VIDEO KLIPPS, DET ÄR INTE BARA MUSLIMER SOM SKAL TALA OM ETT FRITT PALESTINA,

  man lyckades befria mandella som man brukar seja, befria sydafrica från aparteid. detta hade inte skett utan hjälp av resterande världen , nu är det dags för världen att BEFRIA PALESTINA,

 26. G-Town
  28 december, 2008 at 14:30

  Arabledarna.. Det är ingen underdrift att säga att dom vill ha, och att många verkligen behöver, den här konflikten.

  Israel är den yttre fiende dom kan använda, och använder, för att distrahera och ”ena” sina folk. Dom har inget riktigt intresse av att den tar slut.. så länge den pågår kan dessa regimer rikta sina folks ilska mot Israel så att dom inte vänder sitt missnöje mot dom istället.

  Rädda för palestinerna dock? Knappast..
  Dom skiter egentligen fullkomligt i palestinerna, många vägrar tom ta emot palestinska flyktingar. Någon sorts ”arabisk sammanhållning” och ”broderskap” finns överhuvudtaget inte på politisk nivå i arabvärlden.

  Så frågan är ju dock.. Kommer den nånsin ta slut och kan den stoppas? Med så många politiska intressen som vill att den skall fortsätta: Väst som stödjer Israel i vått och torrt och därigenom stödjer dess fortsättande, arabvärldens ledare som behöver den och som underblåser den om dom behöver, terrorister likaså, och så Palestinerna och Israelerna själva som fostras av sina ledare att hata varandra redan från födseln..

  Och en lösning eller ett slut.. verkar inte finnas. Iaf inte sålänge västvärlden stödjer Israel, arabvärldens ledare gör som dom gör, och Palestina och Israel styrs av den sortens typer som styr.. Och vad är oddsen att allt det skall förändras? Känns ganska hopplöst..

 27. Ahmed
  28 december, 2008 at 14:37

  Nazzar ej välkomna! / Jinge

 28. Kvinna
  28 december, 2008 at 14:49

  G-Town

  Börjar bli aningen trött på ditt överlägsna dravel. Kan du försöka uttrycka dig lite mer respektfullt? 285 döda och 800 sårade tycker jag förtjänar lite mer än det du bjudit på hittills.

 29. Sara G
  28 december, 2008 at 14:49

  Den sionistiska mördarregimen ”Mellanösterns enda demokrati” säger att bombningar över Gaza är hämnd för de hemsnickrade raketerna, som med viss fermitet skickas över till israel utan att göra någon större skada. Någon äldre invånare lär visst ha avlidigt av infarkt och lätta skador på hus har konstaterats.
  Men vem började egentligen den här våldsspiralen, om inte sionisterna?

  Hamas vann valet, men israel har med hjälp av Bushs antiterroristlagar kunnat stämpla dem som terrorister, fastän de egentligen bara försvarar sitt land mot israels aggressioner.

  Är det någon regim som omgående borde skickas till domstolen i Haag, så är det den israeliska!
  Och finns det några som rättligen borde terroriststämplas så är det sionisterna!

  Världen måste enas, se vad som finns bakom israels låtsasdemokrati och rädda palestinierna från det här ourhärdliga och långsamma folkmordet som de här J—A
  sionisterna håller på med!

 30. Mr Biz
  28 december, 2008 at 15:16

  Joseph #26,

  Hamas är snarare ett strategiskt verktyg som köptes in av Mossad och Shin Bet från det egyptiska Muslimska Brödraskapet för att få en motvikt till PLO och Fatah som blev farligt starka för Israel på 70-talet.
  Det var också i avsikt att ge en religiös vinkling på den eviga konflikten enligt teorin om ”clash of civilizations”.

  Hamas är alltså Israels egen skapelse. Israels existens förutsätter att de har en fiende men efter valet 2006 har även Hamas blivit obekväma för den sionistiska illusionen.

 31. moe
  28 december, 2008 at 15:26

  Nån arabisk diktator måste bli av med huvet av folket för att det ska börja hända saker!!! börja med mobarak och abdullah!! Det är dags för araberna att skaffa sig sin demokrati med egna händer och det här är det bästa tillfället!! Skulle det ha funnits demokrati (ej amerikansk) i våra länder så hade sionist regimen inte funnits!! För det arabiska folket skulle inte tilllåta det här!!! Att ledarna inte skäms, att den demokratiska fria världen inte skäms, att Carl inte skäms, att FN inte skäms!! Vilket j-la hyckleri!!

 32. moe
  28 december, 2008 at 15:30

  Nu har de förbannade sionisterna börjat bomba gränsen mellan egypten och gaza för att förhindra hjälpsändningarna!! De får tydligen går hur långt som helst!!

 33. Sara G
  28 december, 2008 at 15:40

  Mr Biz, har du källor till ditt påstående? Inte för att jag finner det osannolikt, men vill gärna veta mer.

 34. G-Town
  28 december, 2008 at 16:15

  Moe, precis.. De är något sånt jag också hoppas på, det skulle iaf vara början.. Tyvärr låter ju så många sig distraheras från det av just denna konflikt. Men det är väl normalt antar jag.. Vem vill börja ”slåss sinsemellan” när man har yttre fiender egentligen? Och så kommer ledarna se till att man fortsätter ha yttre fiender, antagligen Israel, sålänge dom sitter kvar osv osv.. Lite moment 22 liksom. :/

  ”Kvinna” – eh va? Var jag respektlös? Överlägset dravel? Vad snackar du om egentligen? Utveckla gärna..

 35. Mr Biz
  28 december, 2008 at 16:24

  Sara G,
  Här kommer länken. Med tanke på hur CIA skapade al-Q som blev en användbar ”fiende” så håller jag inte för omöjligt att Mossad gjort något liknande…
  http://en.wikipedia.org/wiki/Hamas#Funding

 36. RobJoh
  28 december, 2008 at 16:26

  ”Det palestinska folket är det mest utbildade folket i arabvärlden. Arabledarna är rädda för palestinerna, men ändå väljer palestinerna fanstiska ledare istället för demokratiska. Hamas är en religös rörelse”

  Hamas är en politisk religös rörelse som har egen sjukhus, skolor osv.

  Hamas röstades fram pga av att för skyllde man på att man inte kunde förhandla med PLO. Man kan säga vad man vill om Hamas men det är en demokratiskt vald regering!

  Men några tusen araber till kommer att dö och vi i väst kommer att titta åt andra hållet. För rädda att bli kallade antisemiter.

 37. Pether
  28 december, 2008 at 16:32

  Sara G:

  Det är common knowledge.
  Går nog att finna ganska lätt på google.

 38. 28 december, 2008 at 16:45

  G-Town, om jag förstår dig rätt menar du att Israel började med dessa bombningar, som planterats i flera månaders tid, därför att det behövs en yttre fiende att mobilisera mot i den israeliska valkampanjen?

 39. moe
  28 december, 2008 at 16:48

  G-town! Vissa arabiska diktatorer ä r våra värsta ”yttre fiender” eftersom de är placerade av USA (Israel) för att trycka ner folket!!!

 40. Peter
  28 december, 2008 at 17:12

  Svara på eposten jag skickade! / Jinge

 41. lasse wilhelmson
  28 december, 2008 at 17:13

  Sara och Mr Biz

  Syftet med att ”skapa” Hamas var ju att splittra det då starka sekulära PLO med Arafat i ledningen och skapa en dröm om ett muslimskt Palestina som skulle legitimera den Judiska staten, dvs två teokratier.

  Men Hamas kom att utvecklas och leva ett eget liv, mycket tack vare den palestinska vänsterns totala kollaps pga stödet till oslo-överenskommelsen, som aldrig varit något annat än ett sionistiskt trick för att vinna tid för mer facts on the ground, dvs mark.

  Det palestinska folkets stöd till Hamas är ju främst ett uttryck för att det har genomskådat detta.

  Samtidigt som man kan säga att Israel nu får skörda vad de sått genom Hamas, så har de ju faktiskt lyckats att både splittra palestinierna och erövra mer mark. Men utan den israeliska lobbyns mm stora inflytande över USA:s utrikespolitik skulle det ju aldrig gått… Och Arafat må vila i frid…

  MVH

  Lasse W

 42. G-Town
  28 december, 2008 at 17:16

  Ja och nej, hampus.. Det är inte vad jag menade, men det kan stämma det med, tänkte faktiskt inte ens på valkampanjen… Vad jag sa var att arabiska ledare använder Israel som yttre fiende för sitt eget folk.. För att dom skall strunta i hur ruttna deras egna regimer är, det är ett uråldrigt trick. Dessa regimer vill således hålla liv i konflikten men absolut inte gå med i den, dom vill inte slåss mot Israel, bara klänga sig fast vid makten..

  Och attacken i sig… Tajmingen kan ju ha en del med det du säger att göra men bombningen.. Israels ”svar” är alltid helt oproportonerliga och tror snarare att dom utför sådana här bombningar (och gör allt annat dom gör) så fort dom får chansen, och enbart för att skapa anarki kaos och lidande genom att förstöra all infrastruktur, maktcentra osv. Man vill förstöra alla möjligheter till ett fungerande palestinskt samhälle och således motstånd.. (folk som är upptagna med att överleva orkar ju inte ägna sig åt annat) Och helst döda så många som möjligt under tiden man gör det.. Tror inte Israel’s politik har någon ”mörk hemlighet” eller hemlig ta-över-världen-agenda, dom vill bara krossa palestinerna i grunden och stänga in dom i ett litet reservat eller utrota dom. Precis som USA med indianerna.

  Det är inget nytt med attacken egentligen, samma beteende dom visat hitills, bara större skala, mer mördande, än vanligt.

  Moe, heh.. Att de regimerna är arabernas fiender kan jag hålla med om men tillsatta av Israel? Nja.. Jag tror inte riktigt på allt snack om Israel som någon sorts världsregering i det fördolda.. Låter lite för mycket som ”judisk världskonspiration”..

 43. moe
  28 december, 2008 at 17:44

  Använd lite mer av bollen :) du har mellan axlarna så förstår du vad jag menar!! Israelvänliga diktatorer skulle inte få finnas kvar om de inte var just USA /Israelvänliga! Se vad som hände med saddam! Och börjar alassad (Syriens) krångla för mycket så strycker han ochså med! Eller låter det för mycket ”judisk världskonspiration”???

 44. salman
  28 december, 2008 at 17:44

  Här är lite siffror från i Maj:

  Antal palestinska barn som dödats av israeler: 1050
  Antal israeliska barn som dödats av palestinier: 123

  Antal palestinier som dödats av israeler: 4876
  Antal israeler som dödats av palestinier: 1062

  Antalet palestinska fångar i Israel: 10 756
  Antalet israeliska fångar i Palestina: 1

  Antalet palestinska bostättningar på israelisk mark: 0
  Antalet israeliska bostättningar på palestinsk mark: 223

  Israels försvarsminister Ehud Barack har själv sagt att han inte ville ha något fredsfördrag med Hamas, däremot var hamas villiga att ha ett fredsfördrag.
  Enligt israelisk press har bombningarna planerats i månader, alltså under tiden för vapenvilan vilket betyder att dombara väntat på att den ska rinna ut så dom kan bomba oskyldiga civila.

 45. G-Town
  28 december, 2008 at 18:02

  Jaja.. Om du nu menade att dom sitter mycket osäkert om dom går emot usa och israel på allvar, och inte att dom bokstavligt talat kom till makten pga att ”den judiska världsregeringen” satte dom där så håller jag ju med..

  Och att sitta osäkert om man går emot usa, det gör ju även demokratiska regimer för den delen, framförallt om dom råkar finnas i latinamerika… ”Deras” (”amerikanernas”) hemisfär. :/

 46. moe
  28 december, 2008 at 20:31

  Vissa är faktiskt dit placerade av USA, som Irak (den förre och den nuvarande) och Afganistan. Och vissa andra har fått hjälp att ta över makten med hjälp av USA typ nästan resten!

 47. Surgubben
  29 december, 2008 at 11:22

  Jag håller till 100% med dig i vartenda ord.

  Detta är precis mina tankar men tyvärr bloggar jag inte och kan skriva dom själv.

  En unken stank från historiska tider vad de nya ”hitlerjugend” i Israels ledning gör idag. Tyvärr känns det mer och mer som en djävulsk uttänkt terrorplan från Israels sida.

  /S

 48. Sara G
  30 december, 2008 at 08:27

  Så fort någon säger något om sionisternas roll i världspolitiken, så kommer någon energisk sionistfan och försöker avleda och pratar om att man har fått det där om ”judisk världskonspiration” på hjärnan.
  Jag tycker för min del att det inte är konstigt alls att man ställer frågor och funderar över vad EGENTLIGEN den globala sioniströrelsen (och förintelsindustrin) håller på med.

  Bl.a med litterära lögner har jag förstått.
  DN skrev igår om att det amerikanska förlaget Berkley Books ställer in utgivningen av Herman Rosenblats bok
  ”Angel at the fence”, eftersom boken handlar om författarens falska minnen av tiden i koncentrationsläger.

  I Gaza dör instängda och svultna barn av israelernas bomber.
  Omvärlden beter sig precis så som den en gång gjorde under Hitler, med lama protester…

Comments are closed.