Israel hotar palestinierna med FÖRINTELSE !!


Sedan i onsdags har minst 32 palestinier dödats av Israels armé, 14 civila varav minst 9 var barn. Och nu hotar israels regering med ett Holocaust, att utrota palestinierna i Gaza.


Reuters:
”JERUSALEM, Feb 29 (Reuters) – Israeli Deputy Defence Minister Matan Vilnai said on Friday the Palestinians would bring on themselves what he termed a bigger holocaust by stepping up rocket attacks on Israel from Gaza.”

Personligen kan jag inte annat än konstatera att media i Sverige inte skriver något om detta, inte heller hörs vår utrikesminister. Vad detta beror på kan man bara spekulera kring, men jag är givetvis orolig för att utvecklingen nu förvärras i en allt högre takt. Dödandet av palestinier är nu i nivå med dödandet i Irak, detta trots att Gaza bara är en tumnagel stort jämfört med en karta över Irak. Men svenska medier berör knappt detta.

Dessutom har George W Bush personligen beordrat USS Cole, den jagaren som sprängdes en gång av al Qaida, och hangarfartyget USS Nassau till Libanon. Skälet för detta är, enligt amerikanska UD, att libaneserna ännu inte lyckats komma överens om vem som ska bli landets president.

I själva verket handlar det om något helt annat. Hassan Nasrallah har i offentliga tal berättat att Hezbollah är beredda att slåss igen mot Israel, och han har uttryckt sig mycket segervisst. Samtidigt med detta så finns det många tecken på att Israel tänker invadera Gaza, och i sammanhanget talar man i termer om Holucaust, folkmord. Ett sådant folkmord är i så fall ämnat ske när det gäller Hamas. Israel går in i Gaza och utrotar Hamas, därefter överlämnar de Gaza med alla lik till Mahmoud Abbas och hans Fatah.

Sker detta, då kan man med visst fog anta att Hezbollah reagerar våldsamt och därför är nu USS Cole och hangarfartyget USS Nassau på väg till Libanon. Israel har redan tidigare visat att deras jaktflyg kan flyga in under Syriens radar vilket har lett till omfattande spekulationer i Mellanöstern.

Jag är medveten om det konspiratoriska i dessa teorier om en tänkbar händelse-
utveckling, men att låta bli att skriva om dessa farhågor känns helt omöjligt. Hur man än ser på det israeliska agerandet så är fakta att de dödat trettioen palestinier på två dygn, varav nio barn. Fakta är också att inte EU, FN eller USA vare sig säger eller gör något för att protestera mot detta. Fakta är också att svenska UD ligger lågt som en hälleflundra.


USS Cole, American guided missile destroyer


USS Nassau, amphibious assault ship

(USS Nassau är förutom ett vanligt hangarfartyg, ett fartyg som kan sätta iland marinsoldater via amfibiefartyg.)

Att tiga still om dessa farhågor känns inte korrekt. Reuters Hampus Motbilder Rawia Morra HD Dagen Per Gudmundson försvarar Israel SvD SvD2 DN

Andra om , , , , , , , , , , , , , , , , ,

[tags]Folkmord, Israel, Gaza, Hassan Nasrallah, Hamas, Fatah, Palestina, Palestinier, Krigsförbrytelser, FN, EU, Genevekonventionen, Carl Bildt, George W Bush, USS Cole, USS Nassau, Al Qaida, USA[/tags]


23 svar till “Israel hotar palestinierna med FÖRINTELSE !!”

 1. Israels försvarsminister Matan Vilnai säger enligt Maan:

  “The more Qassam fire intensifies, and the rockets reach a longer range, they will bring upon themselves a bigger holocaust because we will use all our might to defend ourselves,” he told Israeli army radio.

  Anmärkningsvärt är att han använder ordet holocaust i sin ”försvarsiver”…

  Jag har kollat runt, inte en enda svensk tidning eller TT skriver om vad som pågår, inte ett ord om de nio barn som mördats de senaste dygnen – och om vad som håller på att hända på palestinskt territorium…
  Nu har vi svart på vitt att palestiniernas liv är inte ett dugg värda – i svensk press – och i svenska politikers ögon.
  Nada!

 2. Jag läste på texttv att 32 palestinier har omkommit men man var noga med att poängtera att de flesta omkom efter att en israel dödats.

 3. Detta var faktiskt en av de sjukaste grejerna en representant för Israels regering sagt på länge.

 4. Moe, jag tror att de flesta här i sverige reagera över en sån rapportering med: Va,fan är de inte kloka.
  Den formen av rapportering kan därmed få den effekten att fler anser att israelerna är sanslösa och går över alla gränser.

 5. Så Israel regering hotar öppen med en förintelse av Palestiner vad mer behöver världen som bevis för att Israel är ett hot mot oss alla och en riktig terror stat.

 6. Lägg till kapningarna av alla kablar som skedde för någon vecka sedan och som isolerat bl a Iran från omvärlden en hel del, så nog hänger saker i luften. Israel kan mycket väl först atombomba Iran och sedan i skyddet av detta kaos även gå efter Hamas och Hisbollah. USA kan då ta hand om Syrien och ha koll på Libanon, då de knappast bombar Iran som de samarbetar med i Irak, men sedan två år givit Israel klartecken. Koncentrationslägren står klara och lagar om undantagstillstånd finns i USA, om det skulle behövas. Men då behöver man fixa ett nytt 911 först. Dollarn är också skakig. Om vi får ett senario med stort kaos kommer USA troligen att försöka bli God Guy och flytta om schackpjäserna och kanske minska stödet/offra Israel, för att få ett bättre läge med stabila klientstater på etisk/religiös grund i hela Västasien. USA/Israel saknar trupp nog för markkrig i stor skala.

 7. Håller det på att bli ett till krig?
  I libanon är det två olika fraktioner som slåss varav den ena slåss mot israel som slåss tillsammans med usa mot den och israel slåss mot hamas som har tillsammans med hizbollah stöd av syrien och iran som usa krigar mot. Alla krigar mot alla.

 8. Det är bara att acceptera faktum. Vi är nu lika fördummade och omedvetna som jänkarna pga de få och styrda media vi får tillgång till.
  Jinges röst i öknen räcker inte och vår USA-styrda regering är ytterst ansvarig för de folkmord som de anser vi ska acceptera. I tysthet.

  Vad hade Olof Palme sagt om han hade fått leva?
  Jag är säker på att han hade förbannat dessa imperialismens kreatur och visat att vi har en egen ryggrad och åsikt om mänskliga rättigheter och värden.

  Förbannade Israel och förbannade USA och de förbannade djävla klåpare som lurat sig till regeringsmakten i vårt land. Måtte de få brinna i helvetet för att de ljuger och undanhåller fakta.

 9. Det är bara att acceptera faktum.
  Vi är nu lika fördummade och omedvetna som jänkarna pga de få och styrda media vi får tillgång till.
  Jinges röst i öknen räcker inte och vår USA-styrda regering är ytterst ansvarig för de folkmord som de anser vi ska acceptera. I tysthet.

  Vad hade Olof Palme sagt om han hade fått leva?
  Jag är säker på att han hade förbannat dessa imperialismens kreatur och visat att vi har en egen ryggrad och åsikt om mänskliga rättigheter och värden.

  Förbannade Israel och förbannade USA och de förbannade djävla klåpare som lurat sig till regeringsmakten i vårt land.
  Måtte de få brinna i helvetet för att de ljuger och undanhåller fakta.

 10. Det var judar, kommunister och romer som mördades i förintelsen. Idag hotar israelerna det folk de ockuperat med en ny förintelse.

  Allt går igen!

 11. De som förut var offer för folkmord hotar nu andra med genocide. Och USA som också kallar sig demokratiskt hotar libaneserna. Det här ser ut att kunna bli ett globalt krig, ett världskrig. Och de som hotar med en ny förintelse är en dokumenterad kärnvapenmakt, ett land där medborgare och politiker totalt saknar omdöme.

 12. Lasse Wilhelmson,

  Jag önskar att du hade fel! Men Barak har skickat brev till ALLA Västledare som israelerna ser som viktiga, och meddelat vad de har för planer för Gaza! INGEN Västledare av vikt kan förneka att han har kännedom om det som är på väg!

 13. Lasse (#11), jag tror du behöver uppdatera dig lite gällande kablarna. Först och främst var det tre veckor sedan det skedde. Dessutom var Iran det minst drabbade landet i Mellanöstern. De fick till och med snabbare uppkoppling för att de slapp konkurens!

  Ett undantag dock. Det lilla område där den iranska oljebörsen senare startade var under en tid helt avkopplat från omvärlden. Slump?

 14. ”Vad hade Olof Palme sagt om han hade fått leva?”

  Att Berlinmurens fall är den största katastofen för mänskligheten?

  Bah! Palme skulle antagligen gjort som så många efter 9/11 – upptäckt att tidigare chic ”frihetskamp” kfaktiskt unde innebära tusentals döda väljare. Välkommen till terroristjakten oavsett tidigare utfästelser.

  Det finns en anledning att jag önskar att Palme överlevde 18 februari 1986. Och det var inte av vänlighetsskäl …

 15. Tänk er om situationen hade varit den omvända, och vi istället skulle ha haft en palestinsk minister som i sitt försvar mot israeliska angrepp talade om en förintelse mot israelerna. Vem hade då missat det ståhej som hade utlösts?

  Men nu när vi har en israelisk minister som öppet talar om en förintelse mot palestinier….Vem bryr sig om det?

  Sorgligt.

 16. ”I väntan på det uppvaknandet är det inte ett dugg orimligt att Israel svarar ”oproportionerligt” skriver Per Gudmundson på SvD som alltså tycker det är okej att ockupations makten gått in i Gaza och bombat civila bostäder med cirka 93 döds offer som resultat!!!! (sen i onsdags)Dom flesta är civila, oskyldiga barn och kvinnor..samt mer än 230 skadade. (källa: aljazeera.net) Ville bara visa vilka iskalla sadister det kan finnas!