Hatrörelsen växer i Sverige


Anders Breivik var möjligen ensam om det massmord han genomförde, men han är definitivt inte ensam när det gäller hatet mot muslimer och hetsen som ledde fram till mördandet av mängder av människor för drygt tre månader sedan.

Att Sverigedemokraterna gör vad de kan för att minska uppmärksamheten mot den uppenbara rasism som driver partiet framåt har jag full förståelse för. Parallellerna mellan judeförföljelserna före andra världskriget och den Sverigedemokratiska rasismen är alltför uppenbar, därför försöker man förminska de egna uttalanden man gjort, och de rent rasistiska påhopp som partiets företrädare gjort sig skyldiga till.

Hur underligt det än kan kännas så har de, som ett fascistiskt parti, vunnit inträde i Sveriges Riksdag, ett parti vars ordförande skrev nedanstående rader i en debattartikel i Aftonbladet 2009.

Jimmie Åkesson/AB: ”Frågan är hur det ser det ut om ytterligare några decennier, när den muslimska befolkningen, om nuvarande takt håller i sig, har flerdubblats i storlek och många av Europas större städer, inklusive Malmö, med största sannolikhet har en muslimsk majoritet.

Den mångkulturella samhällseliten ser kanske denna framtid som en färgglad intressant förändring av ett Sverige och Europa som man allt som oftast förnekar ens någonsin har varit ”svenskt” eller ”europeiskt”.

Som sverigedemokrat ser jag detta som vårt största utländska hot sedan andra världskriget och jag lovar att göra allt som står i min makt för att vända trenden när vi går till val nästa år.”

Det finns idag många BBS:er och andra nätforum där den sorts rasism frodas som den Åkesson uppvisade i sin artikel i Aftonbladet. Det mest dramatiska uttrycket det har tagit sig är Breiviks massmord i Norge, men även här i Sverige så har ett stort antal mord begåtts, ta bara Ausonius och nu Peter Mangs i Malmö som exempel. Att den sistnämnde dagligen har läst Jihadbloggen i Malmö är mer än troligt, precis som han läst många andra Sverigedemokratiska hemsidor.

Nu har det dessutom visat sig att rasisten och sverigedemokraten Ted Ekeroth har legat bakom hatbloggen Politiskt Inkorrekt, något som rimligen borde få konsekvenser i nästa val. (forts nedan..)

Som bloggare är jag själv utsatt för hot med jämna mellanrum, ibland dimper det till och med in hotelsebrev i den vanliga brevlådan. Och praktiskt taget undantagslöst så handlar dessa om det faktum att jag har skrivit om muslimer och islam utan att samtidigt kräva att dessa ska korsfästas.

Jag anser att vi måste vara tydliga när det gäller rasismen, att vi dessutom använder ett korrekt språk, vi ska sluta kalla rasisterna för ”främlingsfientliga”, det är ett alldeles för otydligt begrepp. De är rasister och ingenting annat. Hans Lindström illustrerar vad det handlar om mycket tydligt. Nu kommer jag återigen hotas, men var klar över att allt sådant polisanmäls direkt.

it Andra om: , , , , , , ab1 ex1 sr dn1 svd1


8 svar till “Hatrörelsen växer i Sverige”

 1. Keep on the good work. SD och deras anhängare använder systematiskt ett nyspråk som skulle få makthavarna i ”1984” gröna av avund. De läser statistik som en viss potentat läser bibeln. De fortsätter sprida sin dynga genom olika nätforum, för även om PI äntligen gått i graven, kommer nya ”alternativa” ”nyhets”-sidor upp.

  Det är skamligt.

  Och sorgligt.

 2. Vi har sett Åkessåns nyspråk i minst tio år nu.

  En skön känsla att titta på :

  //UR. Språkserie. Avsnitt 1 av 8.ja ja Arabiska – framtidens språk! Hemma talar Malmöfödda Nadia Jebril arabiska med palestinsk dialekt. Nu ska hon för första gången använda sin arabiska i jobbet. Fotbollsmålvakten Rami Shaaban, som också har fått använda sig av sin ”hemmaarabiska”, ger Nadia lite tips. Även 02/11 i SVT2 och 07/11 i SVT2.//

  Det måste reta livet ur vissa att citat ” efter ett par generationer är invandraren assimilerad ”

  Ja ja

 3. Ja man ska vara klar över att SD har sina uniformer hemma i garderoberna. Det finns en anledning till att de sjunger nazistsånger tillsammans när de tror att ingen hör. Var det inte DU Jinge som hade varit hemma hos en av dem som hade en Hitlerbyst stående någonstans?

 4. ”Terroristexperten” Magnus Ranstorp har vidarutbildat sig och blivit psykologexpert. I Axess Magasin fastslår han att Anders Behring Breivik dåd hade psykologiska orsaker och att Breivik agerat som enskild – inte som en del av högerextremismen.
  Läs dubbelexpertens artikel och observera de dubbla måttstockarna för högerextemism respektive islamska extremister. De senare agerar aldrig som enskilda galningar fastslår dubbelexperten.
  http://www.axess.se/magasin/default.aspx?article=1048

 5. Jag har kollat Jihadbloggen, den måste vara olaglig, snacka om hets mot folkgrupp. Den borde alla SD-människor kolla in om de tvivlar…

 6. Jag kan inte hejda mig från funderingen på hur det skulle se ut om (sd) var lika stora som (m), de skulle antagligen snabbt utföra allsköns historierevisionism, som vi fått lära oss i dagarna, är helt okej att göra, de skulle vidare hylla tysklands diktator 33-45 med diverse borgerliga nyord. Han skulle antagligen kallas en stor ”entrepenör” och ”samhällsbärare”, ”ansvarstagande”, djupt troende på ”individens frihet” m.m. m.m. Vidare Skulle troligtvis vänstern, och så klart muslimerna, anklagas för att vara de verkliga fienderna. Den gamla idén med a- och b-människor skulle antagligen återkomma, fast man skulle nu skilja mellan de som ”vill arbeta” och de som är ”för lata för att ta ett hederligt jobb, de bidragsberoende”. Vidare skulle man antagligen anrätta arbetsläger för alla de som fastnat i fas3 och samtidigt utmåla detta som en stor bedrift för att minska bidragsfusket och latheten.
  nej hu.