Ett annat nyårslöfte – om Fascisterna


När jag tittar tillbaka på det gångna året så präglas det av det massmord som Anders Behring Breivik ut-
förde i Oslo och på Utøya på sammanlagt sjuttiosju personer varav de flesta var ungdomar som knappt hade gått ur skolan.

Det kunde ske därför att Counter Jihad-rörelsen hade lyckats sprida sin propaganda mot muslimer och Islam, något som fick Anders Behring Breivik att agera, något som fick massmördaren som sitter häktad i Malmö att skjuta invandrare och som fick den s.k. ”Lasermannen” att mörda. Inom det svenska fascistpartiet har bröderna Ekeroth varit ledande och alla minns Jimmie Åkessons debattartikel i Aftonbladet.

Jimmie Åkesson i AB: ”Allt detta är i dag en del av den svenska verkligheten. Frågan är hur det ser det ut om ytterligare några decennier, när den muslimska befolkningen, om nuvarande takt håller i sig, har flerdubblats i storlek och många av Europas större städer, inklusive Malmö, med största sannolikhet har en muslimsk majoritet.

Den mångkulturella samhällseliten ser kanske denna framtid som en färgglad intressant förändring av ett Sverige och Europa som man allt som oftast förnekar ens någonsin har varit ”svenskt” eller ”europeiskt”.

Som sverigedemokrat ser jag detta som vårt största utländska hot sedan andra världskriget och jag lovar att göra allt som står i min makt för att vända trenden när vi går till val nästa år.”

Vi är många som har förstått att den högerextrema hatrörelsen förr eller senare skulle komma in och få plats i den svenska riksdagen, men vi är lika många som faktiskt kommer ägna en stor del av vår tid att bekämpa den. Den växte sig stark på trettiotalet i Europa, något som ledde till döden för sex miljoner människor, företrädesvis judar. Idag har samma rörelse små israeliska flaggor på sina hemsidor, allt för att låtsas som att man idag har bytt måltavla.

Det kanske man har delvis, men judarna är givetvis inte bortglömda av dagens rasister, men det är politiskt omöjligt för dem att hetsa mot judar idag, det är därför de hellre pratar om muslimer. Och jag ska använda lika många timmar att läsa allt jag kommer över om dagens brunskjortor, som jag ägnar åt Bushs gamla Iraklobbyist. Jag kommer inte att glömma vilket svensk politiskt parti som massmördaren i Norge såg upp till, gör inte det ni heller..

it Andra om: , , , , , , , , , , , , dn1 svd1 svt sr ab12 ex1


6 svar till “Ett annat nyårslöfte – om Fascisterna”

 1. Men tanke på din innovativa mejladress så behåller jag ditt IP så att Google hinner lägga det på minnet. För övrigt så tycker jag att du ska undvika denna blogg fortsättningsvis.

 2. Outbildad och vulgär med en fanatiskt överdriven mansbild, det är en riktig nasse det!
  Jag kommer osökt att tänka på dåvarande tyske propagandaminister Goebbels beskrivning av
  Hitler: ”Vår långe blonde ledare.”
  Samma brist påverklighet idag som då…

 3. Bra att du fortsätter att skriva om SD och dess fanatikerskara. Du och alla andra behövs!

  Mitt egna, väldigt enkla och småputtriga nyårslöfte är att aldrig mer köpa julkorv, …

  … för jag har efter sådär några decennier äntligen erkänt för mig själv att jag inte tycker om det,

  men självklart försöker jag också att kämpa mot högerextremisterna. Ibland i min egen blogg, ibland på fejan, ibland genom att faktiskt ifrågasätta vanliga kommentarer från sk vanligt folk, som slänger ur sig svepande omdömen om andra, vare sig de kommer från ett annat land, har ett annat modersmål, har en annan sexuell läggning, ser annorlunda ut, firar andra högtider … you name it.

  Gott nytt år!

 4. Bra nyårslöfte. Jag följer ditt exempel och fortsätter agitera emot varje rasistisk och fascistisk tendens var helst jag gå fram. Fortsätta rycka och slita i min omgivning för att komma och sluta upp i antifascistiska demonstrationer och evenemang. Det behövs fler som engagerar sig, för det finns mycket som måste göras i framtiden, vi kan inte längre bara åka med. Nu måste vi alla agera oss om inte framtiden skall bli en katastrofal mardröm för världen, allt börjar alltid med dig och mig, sen världen.

  Inför 2012 tänker jag under året avveckla min anonymitet och därmed ge det jag säger större tyngd i akt av min ställning och mitt erkännande i mitt fält. Om inte jag vågar kan jag inte begära att andra gör det och vi har nått en punkt där det är vinna eler försvinna som gäller för alla, det finns inte längre en möjlighet att spela på både svart och rött!