De ”Nationella” ställer in marschen i år


Det är ju bra, men det betyder inte att alla nazister, national- och sverigedemokrater har slutat hata muslimer, det betyder bara att ingen organisation var beredd att ta ansvar för Salemmarschen i år.

Anders Lindberg/AB: ”I skuggan av den ekonomiska krisen riskerar ett nytt Europa växa fram. Där hopplöshet och politikerförakt dominerar. Där nationalismen är på väg tillbaka och islam är fienden. Det farligaste med eurokrisen är inte de trasiga ekonomierna – utan de trasiga människorna…

…De är rädda för europeisk integration och globalisering. Man kan tycka att vi borde vara vaccinerade. Europa har sett nationalism förr, den har lett till krig och folkmord på vår egen kontinent. Europa borde veta bättre. Men så verkar det inte vara.”

Antagligen nöjer de sig med att fortsätta sina hatkampanjer på nätet istället. Jag har kollat lite på kommentarerna i media nu efter att man infört ”strängare” regler, men jag ser ingen skillnad. Hatet pyr och man förstår att fler delar de åsikter som Jihad-bloggaren i Malmö torgför. Jag har inte ens hört att Kristdemokraterna skulle ha slängt ut honom så han är säkert medlem fortfarande.

Nu har för övrigt sverigedemokraternas ungdomsavdelning tröttnat på partiet en aning, de kräver nämligen att partiledningen ska ändra inställningen till mellanösternkonflikten, de vill att partiledningen ska erkänna palestiniernas rätt till en egen stat. Undrar vad Ekeroth säger om den saken?

Anders Lindberg skriver som avslutning på sin artikel i Aftonbladet att stövlarna redan står putsade i Europas garderob, det tror jag med trots att marschen inte blir av i år.

it Andra om: , , , , , , ab1 dn svd


4 svar till “De ”Nationella” ställer in marschen i år”

  1. det dära om SDU var intressant, tyvärr tror jag ekerotharna kommer köra över dom som så många andra partier gör med sina ungdomsavdelningar.

    Men det vore kul om SD, MP, V och S gick ihop och röstade igenom ett erkännande av palestina i riksdagen, en liten ”FUCK YOU, Reinfeldt” kupp vore aldrig fel:)

    • Hahaha… :-) :-)

      Hur ska de stackars kräken lyckas plocka fram någon svenskfientlighet då? Ska de göra som tokfan i Skåne, teckna den ??