Carl Bildt är galen enligt Expressen

Det är medarbetare i statsrådsberedningen som uppger att Carl Bildt är galen, det är således inte en vanlig kvällstidningsanka, medarbetare inom SB som säger detta, möjligen nära medarbetare på UD?

Expressen: ”I eftermiddag fattar riksdagen beslut om Sverigedemo-
kraternas och den rödgröna oppositionens uppgörelse. Förslaget om att spara 300 miljoner kronor på regeringskansliet har skapat oro i Rosenbad. Fredrik Reinfeldt kan nu tvingas välja mellan att sparka folk i Sverige och dra ned på ambassader och Carl Bildt uppges vara ”galen”.”

Det handlar om möjligheten att regeringen, som byggt ut regerings-
kansliet enormt sedan den borgerliga regeringens tillträde, nu skulle få banta budgeten med 300 miljoner. Att det är upprörande är märkligt med tanke på att alla andra fått banta sina utgifter under högerregeringen. Fråga de arbetslösa, de sjukskrivna, eller de som har sjukpension eller vanlig pension. De har alla fått dra ner på mat- och klädinköp, dessutom har tusentals placerats i det nya ”utanförskap” som regeringen skapat.

Vi är sannolikt rätt många som anser att det är fler som är galna inom regeringen, inte bara Carl Bildt. Ta bara sådana som Tolgfors och Carlgren, uppräkningen skulle kunna göras hur lång som helst och de flesta som läser dessa rader har säkerligen egna tips till galenlistan. En gissning är att Reinfeldt kommer oja sig i kvällens TV-nyheter på grund av att de rödgröna och rasisterna gör gemensam sak, men de har mera gemensamt med folkpartiet så sådant är lätt att vifta bort.

it , , , , , , ex dn1 svd ab svt

  5 comments for “Carl Bildt är galen enligt Expressen

Comments are closed.