Blondinbella ska sluta med dold textreklam!


I vart fall är det vad man kan ana när hon säger att hon som, den nya Blondinbella, ska satsa på en mer mogen approach. Uttalandet visar också att hon har snappat upp ett och annat engelskt ord under sin skolgång, hon har inte bara provat stövlar, underkläder, klubbar, drinkar och fräsiga behåar.


Resumé: ”Den 12 oktober bestämde hon sig för att ta ett uppehåll. Men på söndag är hon tillbaka – med en mer vuxen stil. – Jag ska satsa på en mer mogen approach. Jag har alltid klassats som en blond 17-åring men nu ska en äldre tjej träda fram, säger hon till Expressen.”

Av samma artikel framgår också att hon veckan innan hon tröttnade på att blogga hade 588 000 unika besökare, något som är helt enastående för en blogg. Det leder också till att undertecknad kommer att anklagas för att vara drabbad av Jantelagen i och med att jag skriver om denna, numer äldre tjej. Jag säger som hockeymorsan Sarah Palin: – You Betcha!

Hade jag så många unika besökare på min lilla hemsida så skulle reklamen, Google-annonserna, ge mig en inkomst så att jag kunde köpa min drömkamera, en Nikon D3 för 43000.-, redan efter något halvår. Inte har jag heller möjlighet att ägna mig åt dold textreklam, besökarna här skulle nog klia sig i huvudet om jag började prova damunderkläder och skriva lyriskt om mina nya trosor. Det är fullt möjligt att de kliar sig i huvudet även utan den typen av bloggtexter.

Det ska bli intressant att se hurdan skillnad det blir på en blogg vars skribent nu plötsligen gått från att vara flicka till att bli kvinna. Själv minns jag bara att jag tog körkort någon vecka efter att jag fyllt år, och trots att det var 44 år sedan så känner jag mig fortfarande som en pojke. Möjligen är det något som många män drabbas av, men jag skulle gärna bygga

mig själv en modelljärnväg hemma i lägenheten så att jag kunde sitta och köra modelltåg på kvällarna.

Blondinbellas lite mognare approach ser jag dock fram emot. Det lär innebära att hon försöker dölja textreklamen på ett mer moget sätt antagligen, den som lever får se.

– You Betcha! som Sarah brukar säga…

HD SDS AB1 Glife SvD1 it

Andra om: , , , , , , , , , , , ,

[tags]Blondinbella, Isabella Löwengrip, Mogen, Bloggosfären, Textreklam, Mode, Tonår, Agenda, Moderat, Ytlighet, Blogg, Inkomster, Politik[/tags]


2 svar till “Blondinbella ska sluta med dold textreklam!”

  1. Inte har jag heller möjlighet att ägna mig åt dold textreklam, besökarna här skulle nog klia sig i huvudet om jag började prova damunderkläder och skriva lyriskt om mina nya trosor.

    Fast ställer du upp och visar bild på dig själv i dina nya trosor så får du säkert en himla massa besök till bloggen.

    :-)

  2. :-) Jag satt för en stund sedan och surrade med en bloggarkollega om exakt samma sak. Måste ut och kika efter ett par tangatrosor bara… :-)