Afghanistan, fortsättning följer…

Idag publicerar kvällstidningen Expressen en artikel som handlar om Medivac-teamet ”Dust Off” i Kandahar i Afghanistan. Det är skrivet av en ”inbäddad Expressen-
reporter” som följt detta team, och även varit med ute på ambulanshelikopteruppdrag.

Man får veta att det är amerikanska Black Hawks som används, samtidigt som man i en bisats informeras om att den Svenska Armén inte deltar i dessa räddningsflygningar utan bara låter sig räddas. Tanken tycks vara att vi omgående bör köpa in ett antal helikoptrar, utbilda piloter och sedan sända dem till Afghanistan. Att afghanerna själva inte bett om att bli ockuperade av utländska soldater nämns inte i Expressens artikel.

Inte heller nämner man att den amerikanske marionetten som bett FN om ”hjälp” på uppdrag av Bush, Hamid Karzai, fuskade i senaste valet men likafullt sitter kvar som president i landet. USA törs inte ta risken att låta afghanerna själva fatta beslut om sin högsta ledning eftersom ett demokratiskt beslut uppenbarligen skulle gå på tvärs med USA:s ambitioner att röva bort Afghanistans mineraltillgångar. Men det kan ju inte USA säga högt, det skulle tas emot med ogillande av dem som slåss på USA:s sida mot afghanerna.

Den officiella förklaringen till varför våra soldater ska kriga mot afghanerna är istället att vi ska befria Afghanistans kvinnor, vad vi sedan ska göra med dessa befriade kvinnor är dock oklart. Man borde kanske ha börjat med att befria dem från Hamid Karzai eftersom han stiftat lagar som medger rätt för deras män att våldta dem. Det är numera lag på att de inte får neka sin man sexuellt umgänge, en lag som tillkommit med stöd av
– svenska soldater.

Afghanistans mineraltillgångar är värda ofattbart mycket pengar, och säger man att man är i Afghanistan för att sätta stopp för terrorismen så ljuger man, en lögn som är gångbar så länge som man fortsätter att aktivt demonisera Islam. Tio biljoner kronor, 10 000 000 000 000.- eller omskrivet till – tio tusen miljarder, visar på sanningen och inget annat än sanningen.

Sedan har knappast svenska politiker några förhoppningar om att få vara med och dela på bytet, det har nämligen USA bestämt att de ska lägga beslag på själva. Men man försöker visa att vi är dugliga som nya Natomedlemmar och att vi månar om den amerikanska hegemonin. Den ”Transatlantiska länken” är det begrepp som används allt oftare av vår alliansregering. Det man egentligen menar då är en total undergivenhet inför de påbud som kanaliseras ut från den amerikanska finanseliten via Vita Huset.

(Rapportera tveksam reklam)

i , , , , , , , , , , , , ex dn123 svd12 ab1 pierre t

  11 comments for “Afghanistan, fortsättning följer…

 1. Anders
  26 juni, 2010 at 14:44

  Usch, vilken rasistisk bild mot vita.

  • 26 juni, 2010 at 15:10

   Menar du att den är osann? :-)

  • 26 juni, 2010 at 15:27

   Rasistisk? Nej knappast. Vilka länder är det som genom århundradena på ett eller annat sätt kolonialiserat andra länder för att bland annat få tillgång till dessa länders naturtillgångar och sett till att inrätta en marionettregering för att främja sina egna syften? Tänk på det! Så inser du snart att var sanningen ligger. Och den är inte rasistisk.

   • 26 juni, 2010 at 16:32

    Han postade en bild som är rasistisk mot judar oxo så nu kommer ingen att se hans vidare kommentarer på denna blogg iaf…

    IP 155.223.52.5, Host denemepc-52-5.ege.edu.tr En rasist i Turkiet.

    • Martin
     26 juni, 2010 at 17:17

     Det är bra att du håller efter razzarna Jinge! Det är bara att titta på SD-bloggarna om man vill se sådan skit.

  • Erik D
   26 juni, 2010 at 18:16

   Du måste vara helt körd Anders!

   ”Rasistiskl mot de vita” när denne representeras av världens i särklass största rasist, Uncle Sam.

   Hur blir man sån?

   DE vita har sugit ut jorden och stått för kolonialiseringar och folkmord, är du ett troll? (dum fråga)

 2. Hamdi
  26 juni, 2010 at 15:37

  Jag har varit fullkomligt bedrövad i en vecka över nyheterna om olje-och gasfyndigheterna i östra Medelhavet. 122 triljoner kubikfot gas och 1.7 miljarder fat olja tror man sig ha hittat.

  Jag har ännu knappt hunnit sörja afghanernas öde. Nu blir palestinierna aldrig fria. Ett amerikanskt företag är inblandad. En israelisk minister har hotat libaneserna med våld om de tar upp det som finns inom deras territorialvatten och ekonomisk zon. ”Det här är det israeliska folkets egendom” sägar han. De stal landet Palestina och nu kommer de att suga ut det som finns under jorden. Gaza kan vi glömma. De lämnar aldrig Gaza i fred eller någon annan heller för den delen.

  Vad syrierna och turkarna har att säga om gasen och oljan finns även i deras ekonomiska zoner är inte så svårt att gissa. Större anledning för storkrig har aldrig funnits. Amerikanerna och deras oljebolag kommer säkert att se till att de amerikanska soldater som lämnar Afghanistan så småningom inte åker längre än till östra Medelhavet.

  • Marwan
   27 juni, 2010 at 06:51

   Det är riktigt att ett amerikansk och israelisk oljebolag har hittat mycket gas och olja i medelhavet som beräknas ge inkomster på hela 40 miljarder dollar och israelerna jublar över detta
   Gasfyndigheten ligger på Libanesiska och cypriska territoriella vatten , Israelerna säger att de inte tvekar att använda all sin makt för att behålla gasfältet
   Libanon anklagar Israel för att den vill erövra havet och vill ha kontroll över andra länders havsgränser

 3. koijen
  26 juni, 2010 at 15:44

  dödandet kommer säkert att öka på bägge håll nu när supergeneralen från irak gör entre i afghanistan

 4. sörmlänning
  29 juni, 2010 at 08:03

  För att förstå varför det krigas på denna planet i dagsläget är läsning på siter som denna grundläggande:

  http://theforbiddenknowledge.com/hardtruth/ownership_federal_reserve.htm

 5. karin nordlander
  2 juli, 2010 at 14:25

  israel skall be om ursäkt för att de dödat Turkiska människor på ship to Gaza o kompensera deras anhörigaBORDE DE INTE BE OM URSÄKT FÖR ALLA DE OTALIGA MÄN KVINNOR O BARN DE DÖDAT I MER ÄN 62 ÅR,KOMPENSERA DEM OXÅ OM DET NU GÅR….

Comments are closed.