Märklig man ur tiden


Nu har Michael Jackson avlidit av en hjärtinfarkt, det är i alla fall vad media uppger för närvarande. Hur det är med den saken lär visa sig inom de närmaste dagarna.

AB: ”Michael Jackson, 50, drabbades av hjärtstillesttånd vid lunchtid på torsdagen. Han fördes i ambulans under hjärt-lungräddning till UCLA Medical Center i Los Angeles. Sångaren andades inte när ambulanspersonalen kom till hans hem, rapporterar The Los Angeles Times. – När ambulanspersonalen anlände såg de att hjärtlungräddning redan utfördes av någon i hemmet. (Jackson) andades inte, säger en talesman för Los Angeles brandkår, till E Online.”

Att han var en mycket begåvad musiker/artist råder det ingen som helst tvekan om. Det finns åtskilliga låtar som för alltid fastnat i våra huvuden. Och även om han gjorde ett något udda intryck på folk så nådde han den absoluta toppen inom sin genre. När man i framtiden kommer att tala om honom så är det inte plastikoperationer, solglasögon och ansiktsmask man kommer att minnas, det är hans musik.

[tags]Michael Jackson, Musik, Kultur, Pop, Disco[/tags]

i Andra om: , , , , ab12 ex1 dn svd12 dbl t


11 svar till “Märklig man ur tiden”

  1. Detta är så sorgligt så jag vet inte vad. Tyvärr tror jag Jinge har fel när han säger att det inte är plastikoperationer och ansiktsmasker vi kommer få höra om mycket framöver. Möjligen blir vi fredade från det i ett par dagar nu, men jag ser framför mig hur alla skvallerblaskor hyllar ”kungen”. Det är i det närmaste avskyvärt.

    Michael Jackson har varit medias främsta hackkycling sen han satte igång, än värre blev det i början på 90-talet. Detta är en man som blivit FRIAD i domstol från alla anklagelser riktade emot honom. Han hade också en hudsjukdom (Vitiligo) som alla journalister naturligtvis visste om, men de teg käft istället och malde på med propagandan. Inte sällan hämtade direkt från den Amerikanska skvallerpressen. Så mycket som ett google-sök på hudsjukdomen hade räckt för att konstatera att det Michael sa var mer sannolikt än något annat.

    Jag hoppas detta leder till en debatt om media, hur får man beté sig mot människor, hur närgången får man bli.

    Detta är bara så otroligt tragiskt. Hela sagan Michael Jackson är tragisk. Kan vi inte lära oss nått av den, det är ju inte första gången Lady Di är ju ett annat exempel.

  2. Det är ledsamt att han har gått bort, och det var jätte bar skrivit…

    ”När man i framtiden kommer att tala om honom så är det inte plastikoperationer, solglasögon och ansiktsmask man kommer att minnas, det är hans musik.”

    Han var en jätte bar artist, sorgligt nog, lämmnade han oss :(

  3. Det är så sorgligt när en såpass ung människa dör och lämnar tre barn och världen utan förvarning!
    Men hans fantastiska musik lever!

  4. Ja, inte kan man glömma Billie Jean inte. Eller Beat It. Eller Thriller. xxx Michael Jackson var, trots sina märkligheter, en unik artist jämförbar endast med storheter som Elvis, Johnny Cash och Tina Turner. Känns lite märkligt att han är borta.