Jinge.se bland de största bloggarna?

Nu har den nya Twinglyrapporten nått tidningarna och undersökningen visar att denna blogg är femma på listan över de mest länkade bloggarna.

Fast precis som alltid så är mätmetoder och hur dessa ska viktas mot varandra en fråga som är värd att kika närmare på. Här handlar det om hur många inlänkar man får till bloggen och inte antal besök, som mäts av andra listor. Det är givetvis skojigt att hamna så pass högt bland länkade bloggar, men man behöver nog sätta det i relation till antalet dagliga besök. När det gäller den sista kategorin så ligger bloggen först på 62:a plats på den största bloggräknaren, Bloggtoppen.

Men jag klagar inte förstås, Bloggtoppen listar närmare 24 000 bloggar.

I kategorin Politiska Bloggar ligger den dock bra till. De politiska bloggar som också ligger bra till på Twinglys lista är Henrik Alexandersson, Marie Andersson, Rosmari Södergren och Anders Svensson.

SvD Twingly AB

Politiska bloggar: HAX Opassande Kulturbloggen Svensson i t

Andra om: , , , , , ,

[tags]Twingly, Bloggranking, Topplistor, Bloggosfären, Bloggar, Internet, Politik[/tags]

  7 comments for “Jinge.se bland de största bloggarna?

 1. Arebir
  17 december, 2008 at 07:45

  Låter som att du fått lite välförtjänt marknadsföring. Tror för övrigt att man inom vänstern (allt vänster om Mona) bör lära av dina framgångar.

 2. Pingback: Micke
 3. 17 december, 2008 at 10:03

  Ja, grattis Jinge! Det är kul att både din och Svenssons blogg ligger så bra till tycker jag. Det inger någon sorts hopp faktiskt.

 4. 17 december, 2008 at 10:29

  Du har en bra blogg, informativ med mycket läsvärda inlägg som jag läser med glädje och lär mig mycket av.

  Det är hos dig man hittar de riktiga nyheterna och med dina synpunkter på det du skriver om så får man mycket inspiration Grattis Jinge.

 5. 17 december, 2008 at 11:33

  När jag tog mina första steg i bloggvärlden, då hittade jag Jinges artiklar. Tycker att det är nästan smittsamt att kolla på din blogg vid morgon-kaffe på bordet, och så småningom blev det vardags rutin :o)

  Grattis, Jinge..!

 6. Nadia
  17 december, 2008 at 18:21

  Ja verkligen GRATTIS Jinge!!!! Med en sådan bra blogg som du har så är det självklart att du ligger så i TOPP : )

 7. 17 december, 2008 at 21:19

  Jinges blogg är beroende framkallande – ibland gillar man inte hans åsikter, man blev sur och vill inte komma mer, men ändå är man van och har lätt att få återfall :o)

Comments are closed.