Twitter och Facebook

Jag sitter och pular med Twitter och Facebook för att implementera något av dessa tjänsters föredelar på bloggen. De som redan har dessa kan vara betjänta av den informationen, men jag kan inte garantera att det blir mer än lite testande. Det är inte svårt, men alla tillägg kan krångla och skulle det visa sig att det ligger i farans riktning så bryter jag tvärt.


På Twitter heter jag ”Jinges”
och på Facebook ”Jinge”. Redan nu annonserar uppdateringarna på bloggen via Twitter, och under detta dygn så kommer oxo en ikon in så man kan tipsa andra om ett visst blogginlägg. Samma sak kommer att gälla Facebook och det är rimligt att anta att även det kommer att lira under dagen.

Jag har ändrat inställningarna (09.14) så att bara nya bloggposter visas via Twitter. Det blir för många meddelanden annars.


Min nya Outfit…

Andra om: , , , , it

[tags]Jinge, Bloggosfären, Twitter, Facebook, Internet[/tags]

  4 comments for “Twitter och Facebook

 1. Bengt Nilsson
  25 februari, 2009 at 09:58

  Börja det inte bli lite väl mycket av narcissistiskt navelskåderi inom IT-kommunikationsbranschen när man ständigt måste göra sig påmind för omvärlden oftare och oftare i kortare och kortare, innehållsfattiga meningar(ord-bokstäver).

  • 25 februari, 2009 at 11:16

   Ja Bengt, det är därför jag avhållit mig. Men jag måste ju TESTA, annars vet man ju inte..

 2. Marcus R
  25 februari, 2009 at 09:59

  Var där inte någon artikel i tidningarna nyligen om att Facebook får fulla rättigheter till allt material du publicerar genom dem?

  • 25 februari, 2009 at 11:16

   Möjligt Marcus, men jag publicerar inte min blogg där.

Comments are closed.