Trädgårdrock i TungelstaI kväll har jag varit iväg på något som kallas Trädgårdsrock. Det går av stapeln en gång om året i en trädgård i Tungelsta i Haninge. Det var många band, men jag och mitt sällskap hann bara höra tre eller fyra. Det som gick hem bäst hos publiken var Simon Peter and the Medicine Men, bandet på bilden.

Som alltid när det gäller Reggae så handlar det om många på scenen, dessutom dyker det upp andra som bara är med i en låt, en ordning som kan vara lite svårt att ta till sig, men det gungar tungt. Jag räknade inte, men jag tror att det var minst tio i bandet från och till. De första banden var bra, men när gänget på bilden kom upp på scenen så var väldigt många på benen och hoppade.

Det är möjligt att det kommer fler bilder i morgon på Bilderblogg.se, jag vet inte eftersom det blev rätt många bilder. Hörseln har ännu inte återkommit till 100 procent. Nu finns det fler bilder på Bilderblogg.se!

it Andra om: , , , , , ,


3 svar till “Trädgårdrock i Tungelsta”

  1. Hoppsan! Där missade man nåt trots att man bor nära. Fast borde det inte ha stått något i bladen om det där innan? Men jag har kanske missat det också?