Stockholmsmiljö – Dagens bilder


De flesta av bloggens vanliga besökare är vana vid att det dyker upp bilder lite då och då, idag förirrade jag mig medvetet till Stockholm Central och gick efter Kungsholms strand bort till S:t Eriksbron och därefter till Karlberg.
Denna miljö finns under S:t Erikbrons sydvästra fäste, jag har tidigare varit inne och fotograferat på andra sidan och även visat bilder här då och då, bland annat har jag gjort en liten samling som finns på http://bilderblogg.se/sterik/ för den som är road. Själv kan jag tycka att miljön är så ruffig så att den borde utses till världsarv.

Nu har dessa ställen använts för filminspelningar, men jag antar att det inte är det som orsakar att det får fortsätta att se ut på det sättet, dessutom kan jag tycka att det ser extremt brandfarligt ut. Förr eller senare så är det väl någon uteliggare som tänder på av misstag, men jag är förstås osäker på om uteliggare verkligen vågar sova där, det finns nog mycket gott om råttor på dessa platser.

Kungsholmsstrand var en trevlig plats idag, solen sken och hundratals joggare var ute och sprang. Själv funderar jag på att åka till Eken lite senare idag, jag har inga bilder på Eken by Night, om man säger så. Inom något dygn så finns den inte mer tror jag. Orsaken är förstås att det är fredag i morgon, därför skulle jag tro att gatukontoret väljer att ta ner den 03.45 inatt, eller något sådant. Vad polisen ska göra med trädkramarna vet jag inte…

Tjugo poliser och en rejäl brandspruta kanske vore en idé för de rättsvårdande myndigheterna? Som ni märker så har jag inte mycket till övers för folk som demonstrerar utifrån sådant som jag själv tycker är fånigt… :-P

it Andra om: , , , , , dn svd ex ab


4 svar till “Stockholmsmiljö – Dagens bilder”

  1. JA – Eken by Night vill vi gärna se!

    Kul med bilderna från dina promenader också, även de här ruffiga exemplaren är intressanta på sitt sätt.
    Jag tror knappast att en uteliggare skulle vilja tillbringa en natt där, men man vet aldrig.

  2. Du och jag tycker diametralt olika i de allra flesta fallen. Men det finns ett ämne där en borgare och en vänsterpartist uppenbarligen är överens! Eken på Oxenstiernsgatan förenar oss över blockgränserna :-)