Offer försvinner inte bara för att man inte visar bilder

De senaste dagarna har en av sionistblog-
garna klagat på att bloggar som solidariserar sig med det ockuperade och lidande folket i Palestina – visar bilder på offren för Israels mördande.


Det är inte Väder-Anna
som skrivit raderna nedan, men hon har också gett uttryck åt liknande tankar.

Sionist: ”Att vissa extrema palestinier väljer att mörda sitt egna folk, gärna då kvinnor och barn, för att kunna skylla på Israel inför media är ju inget nytt. Inte i alla fall givetvis, men i många, mest kända är väl den där lilla pojken som filmades när han fick en skur av kulor över sig. Ett vältrande i bilder av skadade och döda barn är den värsta formen av populism… …Vidrigt. Jag tror det handlar om någon slags sexuell störning.”

Det är ett märkligt sätt att resonera, det betyder i sin förlängning att alla, tidningar, TV, och alla media som visar bilder på krig och folkrättsbrott bara ska visa bilder på förstörda bilar och hus, bilder på offren betyder att de som distribuerar sådant material är sexuellt perverterade. Hade inte världen fått se bilder från Vietnamkriget så hade det säkerligen fortfarande pågått. Att det är en demokratisk rättighet att visa bilder på katastrofen bortser skribenterna från, helt enkelt av det enda skälet är att det är sionister som begår brotten, och tack vare deras samtycke så pågår det än idag.

Att dessutom påstå att palestinier skulle döda sina egna kvinnor och barn för att få bra bilder är så absurt att man häpnar. Det kan bara vara skrivet av en person som helt tappat förståndet, en person som de facto har ett trängande vårdbehov. Men ingenting är nytt under solen heter det, och galningar som den har ju dessutom för vana att hota bloggare som råkar ha en annan uppfattning. Hot och lögner kommer man ingenstans med har de märkt, då skruvas retoriken upp och det blir värre hot och lögner.

De som betalar priset för detta är de som utsätts för den israeliska apartheidpolitiken. På Västbanken så gäller det att palestinier inte får färdas i judiska bosättares bussar, de får


Bilder från Gaza, obs -offer- kan skymta…

inte ens beträda vägen. Där kan man tala om apartheid. I Gaza skjuter israeliska soldater prick med artillerigranater mot palestinska kvinnor, barn och civilpersoner. Men när vissa visar bilder från slakten så är vi sexuellt störda. Ja helst ska ju värden tillåta det pågående folkmordet att fortsätta samtidigt som israelerna dricker champagne och skjuter fyrverkerier för att fira 60-årsminnet av fördrivningen av närmare en miljon palestinier…

Jag ska berätta något för dessa israelkramare: Det är en demokratisk skyldighet att visa världen dessa bilder. De perverterade är de som stillatigande accepterar mördandet, och till och med försvarar det.

DN SvD Adaktusson/SvD Rawia Morra Svensson Hampus Motbilder

Andra om: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

[tags]Sionism, Israel, Genevekonventionen, Brott mot mänskligheten, Krigsförbrytelser, Mord, Folkrättsbrott, Mellanöstern, Palestina, Gaza, Västbanken, Ockupation, Krigets lagar, FN, Sexuell perversion , Bilder, Fotografier, Offer, Politik[/tags]

  9 comments for “Offer försvinner inte bara för att man inte visar bilder

 1. Rawia Morra
  7 maj, 2008 at 16:49

  Märk väl tonen! Gubben leker psykolog! Han står mellan de slaktade familjerna och världen och talar om sexuell störning! Det var ju inte ens en vecka sen som SVT visade dokumentären ”Arméns döttrar” där en israelisk sjuksköterska i militärtjänst hade satt sig på huk över en naken mördad palestinier som hon just hade tvättat (mördade palestinier spolas med slangar tills de har blött färdigt och snyggas till innan de lämnas till sina familjer). Att låta sig fotograferas med lik, DET kallar jag sexuell störning.

  Hon mådde så dåligt över det hon hade utsatt palestinier för att hon såg självmordsmässig ut och överlevde genom att dricka och hänga på barer hela nätterna…

 2. Sara G
  7 maj, 2008 at 17:05

  Tänk, att sionisterna inte ens har stake nog att stå för sina egna illgärningar, utan väljer osmakligt nog att lägga dem på offren…

  Ingen annan än en snedvriden, svagt begåvad och mycket sjuk person kan ha skrivit det som Jinge refererar till här ovanför.
  Med andra ord ett akutfall som regriderat sexuellt till analstadiet och söker avbörda sig både kollektiv och privat skuld genom projektion.

  Den personen skulle jag inte vilja möta en mörk kväll.
  Blottare är inte så ofarliga som man tidigare trott…

 3. Sara G
  7 maj, 2008 at 17:08

  Rawia, vi kan också psykologisera om det gäller…

 4. Rawia Morra
  7 maj, 2008 at 17:40

  Ja, Sara, det är verkligen tragiskt. Varenda liten kräk av dem talar som värsta professor Von Pinkenstråle from Hell! Att de inte ens reflekterar över hur de låter! Hur motbjudande deras dravel är! Skamligt och tragiskt.

  Psykologisera är ingen konst Sara! Konsten är att behålla perspektiv. Dessa människors perspektiv är obefintligt. För mycket mörker och för mycket skit, psykologiskt bråte och sublimerat galenskap står ivägen.

 5. Sara G
  7 maj, 2008 at 18:25

  Rawia, jag hoppas att du förstod att jag raljerade grovt över den sionistiske skribentens totala frånvaro av hela och friska tankegångar – och hans freudianska sexfixering!
  Gudars skymmning!

  Man ska egentligen inte bry sig, eftersom han är så märkbart sjuk i själen.
  Han kan inte bättre än så.

  Men vissa saker skriver man bara inte
  utan att bli motsagd…

 6. 7 maj, 2008 at 18:32

  @Sara G: Mer Youtube?

 7. Bloggare
  7 maj, 2008 at 19:30

  Googlereklam: Israel er jødenes eneste stat. Finn ut hva som gir dem rett til landet! Nyheter fra Midtøsten.

  Det ser lite fånigt ut med den sortens reklam, men jag klickar förståss… .-)

 8. Rawia Morra
  7 maj, 2008 at 19:58

  Jo, Sara, Jag förstår. Och du har rätt! Den sortens skriverier måste bli emotsagda så att galenskapen blottas.

  Att skuldbelägga dem som avslöjar Israels mord är annars den senaste trenden. Det är omoraliskt att avslöja ohyggligheterna menar man, men det är inte omoraliskt att begå dem. Kan det bli mer upp och ner? Bak och fram och in och ut? Det är så hemskt sjukt att det egentligen är löjligt!

 9. 8 maj, 2008 at 12:18

  Att anklaga människor att dom offrar sina barn, medvetet för en bra media-reklam, är kallblodig nazism. Och att vara tänd på palestiniernas lidande är riktig sexuell störning. Helt pervers.
  MEN, att anklaga andra för det som man själv är – är ett symptom på paranoja schizofreni. Samtidigt det att Väder Anna kan spela vilket roll som helst är oroande.
  Ni vet väl att hon kan vara ”nyanserad” också…heheheh…

Comments are closed.