Lyxyacht vid Skeppsbron – Riskkapitalistmoppe?


Jag har redan nämnt att jag idag var inne i det som norrlänningar brukar kalla Fjollträsk. Jag har också visat bilder från mitt besök i staden, men jag kan inte låta bli att visa denna farkost, betydligt modernare än den spårvagn som jag redan visat.

Yachten heter Starfire, MY Starfire, och den är uppenbarligen tillgänglig för folk med välfyllda plånböcker. Det blir ju flera sådana i Sverige eftersom den borgerliga regeringen håller på med en enorm förmögenhetstransferering från de som inte har till dem som har långt mer än vad de borde ha.

Kollar man in deras hemsida så ser man hur de planerade resorna ser ut framöver, antagligen kan man flyga till Bahamas och kan gå ombord där för att sedan kryssa runt någon månads i Karibien. Det kan ju behövas lite lugn och ro om man t.ex. är en riskkapitalist som ägnat sin tid åt att driva skolor eller äldreboenden i Sverige. Man kanske behöver flytta en förmögenhet i guld från Jersey eller Guernsey till Karibien, något som med lätthet klaras av med detta fartyg. På hemsidan finns det också interiörbilder för den riskkapitalist som ännu inte har bestämt sig… (Du kan högerklicka på bilden..)

it Andra om: , , , , , , , ab dn svd sr


Ett svar till “Lyxyacht vid Skeppsbron – Riskkapitalistmoppe?”

  1. Men som vanligt stavas det inte som det uttalas: he järr Fjålltreshk. Annars trodde jag riskkapitalistmoppe var förbehållet vattenskotern insnöad som jag är. Snöskotern är däremot acceptabel.