Lindgården – Dagens bild II

Jag skrev tidigare att jag var ute efter att ta några bilder idag, det var dessa bilder jag var ute efter. Ska sanningen fram så hade jag egentligen hoppats på att jag kunnat ta mig in för att fotografera, men jag har inte lust att hamna i polisregistret för olaga intrång så eftersom det inte fanns några byggjobbare på plats så blev det bara bilder från utsidan.

I förrgår berättade jag att kommunfullmäktige har beslutat att bifalla ägarnas ansökan om rivningstillstånd och även acceptera att det byggs ett hotell på platsen. Jag tycker att det är tråkigt, men hoppas samtidigt att få tillstånd att dokumentera stället innan det rivs. Vi får se om jag får ett sådant tillstånd.

Den vänstra bilden nederst visar något som ser ut som en liten scen, jag vet inte om det är korrekt, men jag minns att man ofta spelade musik då Lindgården var öppet som restaurang, men jag minns faktiskt inte hur länge sedan det var, trettio år sedan kanske?

Lindgården

Jag skulle tro att vissa politiker funderar på om det går att överklaga ett beslut om rivning, hur det går har jag inte en aning om, men går det inte så gissar jag att man börjar riva rätt snart. Jag har uppgifter om ägaren så jag ska försöka få kontakt i början av nästa vecka. Någon ny Stockholmsutställning är väl knappast något att hoppas på i.a.f…

it Andra om: , , , , , , dn svd


Ett svar till “Lindgården – Dagens bild II”