Dagens bilder, Västerbron och dimma


Jag var som vanligt ute och promenerade i den stora staden strax norr om min bostad. Idag blev det från Söder till Kungsholmen, en promenad som jag nästa gång ska ta en dag med sol och minst 20° i luften.

Det blev förstås också en bild på de hänglås som vissa låser fast i broräcket, av delvis oklara skäl. Jag har läst någonstans att vissa förlovar sig på bron och fäster ett lås som minne, men jag tror inte att det gäller alla låsen som sitter där. Många av låsen ser dessutom ut som kvalitetslås, men det kanske man satsar på om man ska sätta fast ett lås som ett minne. Frågan är om man inte kan sätta lås på fler ställen än på broräcken, Asfaltsdjungelns Indianer kanske har några idéer som går att omsätta i praktisk handling?

Nere i Rålambshovs-
parken såg träden ut att ha släppt alla löv just innan jag kom förbi, det såg ut som om de bara fallit rakt av. Kanske någon hade skrämt träden med en motorsåg, vad vet jag. Jag gick också förbi boulebanorna, och nej, det kittlade inte alls i boule-
tarmen, jag drog istället igen blixtlåset i min jacka och skyndade mig in i lä på Kungsholmen. Rått och eländigt väder var det.

Ja hänglåsen ja, vad tog egentligen Asfaltsdjungelns indianer vägen? Det är inte utan att man saknar den hemliga gruppens friska inlägg i miljödebatten. Man kanske kan kedja fast bilarna vid varandra och sätta en lapp på rutan med information till ägarna? Kom nu inte och påstå att jag uppmanar till olagligheter för jag undrar ju bara… :-)

it Andra om: , , , , , , ,


3 svar till “Dagens bilder, Västerbron och dimma”

  1. Ja det passar bra. Min katt är borta sedan tre veckor. En kvar.

    spotify:track:3uGlaKFrdbRPPAhGBfQv7m halva låten är bra…iaf för mig.

  2. Vilka fina bilder de fångar den tunga novemberstämningen som den 5 hade mycket bra.
    Den 5 november är speciell för mig eftersom jag fyller år denna dag.