Dagens bild – pippi men var?

Nej, platsen ger inga poäng alls. Besöker man denna sida ibland så har man sett eländet förut, det tråkiga är dessutom att jag inte ens vet om jag har visat bilden tidigare. Det beror förhoppningsvis inte på en begynnande senilitet, jag har nämligen visat mängder av bilder och kort tidigare.

Men jag tror att det är tredje gången jag använder samma exponering, förhoppningsvis med olika beskärning. Att jag visat pippin vet jag, likaså har jag tidigare visat den katastrof som utgör det synliga beviset på hur lågt arkitektut-
bildningen sjunkit. Jag skulle själv vara kapabel att rita ett vackrare hus, ett hus som dessutom inte förstör stadsbilden.

Men egentligen är det inte ens ett hus vi ser, det är någon sorts ”dekoration” som sitter på husets utsida, fastskruvat i en komplicerad rörkonstruktion. En skiftnyckel och hyfsat tålamod i december skulle avrusta katastrofen från dess igelkottsutseende.

it Andra om: , , , , , , dn svd ex

  7 comments for “Dagens bild – pippi men var?

 1. Marcus R
  31 augusti, 2011 at 13:35

  Det ser ut som att du sitter bakom en sopkorg och tar en bild på fågeln i bakgrunden. :P Den där byggnaden är inte vacker alltså… ;)
  Jag ser den som ett bevis på att vi Skåningar är vettigare än ni huvudstadsbor!

  • 31 augusti, 2011 at 14:14

   Huvudstadsbor? Tror du att det är STOCKHOLMARE som har ritat den där katastrofen så tror du fel. Skåningar är det…

   • Marcus R
    31 augusti, 2011 at 16:22

    Men det bevisar ju bara min teori ännu mer! Vi Skåningar lyckades packa på er Stockholmare det där skräpet och ni bara böjde er fram och tog emot. :P

 2. 31 augusti, 2011 at 16:47

  Kan man dressera måsar att böra bomber?

  • Marcus R
   31 augusti, 2011 at 22:35

   Testa att gå under ett gäng måsar ett tag så får du nog se på bomber… Det var inte så länge sedan jag själv blev träffad av en jäkel när jag stod och väntade på grön gubbe.

 3. Linda
  1 september, 2011 at 07:00

  Fin bild, mycket fiskmås i den :-)

 4. amanda
  2 september, 2011 at 15:51

  Stockholm waterfront center!

  Litet fusk, eftersom du visat delar av eländet tidigare.

  Ja, inte är det vackert

Comments are closed.