Thomas på Krigskrönikan är snart ”på G” igen!


Jag, och många med mig har saknat Thomas röst i bloggosfären ett bra tag nu.

Jag har fått frågor om varför han tystnat och själv var jag orolig för att han blivit sjuk eller något i den vägen. Nu vet jag… Jag ringde för att höra hur det var med honom och han berättade att han just höll på att tillfriska efter en vidunderlig influensa som däckat honom helt.

Han funderar starkt på att återuppta bloggandet inom kort och bland annat

delge sin publik intrycken från de böcker han hunnit läsa under sin konvalescens.

Han var som vanligt full av synpunkter och det är bara att hoppas att Bush får sina fiskar uppvärmda ytterligare inom en snar framtid, samtidigt med diverse bomb-högermänniskor och Likudnickar… :-)

Det kan dröja ett tag än kanske, men han är ”på G”!


14 svar till “Thomas på Krigskrönikan är snart ”på G” igen!”

 1. Det är inte alla som är för demokrati. Jag är t ex stark motståndare till majoritarianism. Dock är det den mest praktiska mekanismen för att nå ett frihetligare samhällsskick. Så jag kan heja på demokratin om alternativet just då är värre.

 2. Tror du att jag skojade med dig när jag frågade vad du menar? DEt var på fullt allvar jag frågade det och jag förväntar mig givetvis ett förtydligande. Det är ett i högsta grad rimligt förslag.

  Vad menade du?

 3. Att vissa är mot demokrati. Vad trodde du?

  Vill du ha exempel på folk som är mot demokrati? Jag är mot demokrati.

 4. ”Jag är mot demokrati.”

  Demokrati är besvärligt ibland. Om högeralliansen vinner valet så blir det besvärligt för nästan hela svenska folket. Men är jag emot demokrati för det? Nej. Folk får väl skylla sig själva i viss utsträckning..

 5. Vissa av oss vill ju inte behöva skylla oss själva, utan bara leva ifred från andra människors kleptomaniska nycker och kontrollbegär.

 6. Men jag förstår din hållning. Rättspositivisk tvångsmajoritarianism är ju en bra och civiliserad fasad för allsköns djuriska impulser.

 7. // Du vill verkligen att jag ska refusera dina kommentarer? Ok. Svarar du på det sättet är du bara ute efter att provocera och det är inte ett godtagbart beteende här. Detta är andra gången jag uppmanar dig att läsa kommentarsreglerna och bemödar du dig inte ens att försöka så blir det inte en tredje gång. Då får du leka på någon annans gård. // Jinge

  http://jinge.se/kommentarer.htm

 8. Lundensis:
  Haha, ju mer av liberal politik vi får, ju värre blir majoritarianismen. Vi förvandlas till kunder och ska ha kundmakt i den friaste av alla världar förstår vi. Men hur blir det, valfriheten inskränks hela tiden:
  – Den varabn för vi inte längre, det är så få som efterfrågar den.
  – Nej, den tidningen för Pressbyrån inte längre, den säljer så lite så det lönar sig inte (men det gjorde det så länge Pressbyrån var ett monopol med skyldighet att tillhandahålla alla tidskrifter.
  – Ju fler TV-kanaler vi får, ju mer enkelriktade blir programmen och ju sämre utbut för dem som inte älskar dokusåpor.

  Man kunde fortsätta länge på det spåret. Så visst jag avslyr också den ”majoritariansm” som följt i spåren på avregleringarna och privatiseringarna och språngmarschen mot monopolen!

 9. För övrigt ser jag fram emot att få läsa Thomas inlägg igen. Jag har saknat hans bloggande och faktiskt också varit lite orolig och undrat vad som hade hänt honom.

 10. Jinge,
  hälsa Thomas så gott från mej!
  Jag har också varit lite orolig… Jag blir glad över att höra att han är på gång igen, tack Jinge.