President Trumps nyårslöfte


Jag kan här exklusivt (som gammal brevvän till Melania Trump) rapportera att Donald Trump efter några ganska sömnlösa nätter (bortsett från Melanias snarkningar fram på småtimmarna har hon berättat) har samlat sig och tänker att inför folket i USA och världen be om ursäkt för några saker. Detta kommer att ske i Ovala rummet i kväll, USA-tid (efter 12-slaget i Sverige).
Donald Trump II 170401

-Det fortsatta krigen i Irak och Afghanistan som lett till att över 1 miljon människor dödats. USA ska betala för uppbyggnaden av länderna genom att kraftigt minska skattekostnaderna för militären och kraftigt öka beskattningen med en progressiv skatt för de 5 % rikaste; En grupp republikanska kongressmän under ledningen av senator McCain kommer att som volontärer delta i uppbyggnaden under Kongressens kommande sommarferier efter en snabbkurs i ånger och byggnation vi West Point som ombildas för dylik utbildningsverksamhet. (Trump har förankrat sitt tal hos demokraterna och hos tidigare presidenter). Några miljoner arbetslösa som nu lever på matkuponger i USA kommer att efter utbildning anställas för uppbyggnaden.
Melania TrumpMelania Trump
* Donald Trump är förstås medveten om sin benägenhet att hoppa mellan olika motsatta åsikter och beslut, och det som sin kanske främsta tillgång, medan Melania tycker att det är besvärligt i privatlivet (utvecklas inte närmare).
* Klimatpolitiken ändras rejält. Moderna solpaneler ska byggas på alla offentliga byggnader och egendomar. Bensinpriset ska fördubblas och extrainkomsten från detta ska finansiera den dåliga kollektivtrafiken på många håll. Vid statsbesök ska eldrivna bussar ersätta bilkaravaner.
* Invandringspolitiken kastas om och murarna rivs. En ursäkt framförs till Mexiko och presidenten ska hädanefter dricka en Margarita varje morgon.
* Nordkoreas snälle, men något korpulente president bjuds in till Vita Huset. Fredsavtal ska slutas och Nordkorea och USA ska avveckla sina kärnvapen före årsskiftet.
* President Trump ska sluta twittra, och övergår nu till handskrivna brev och snigelpost.
* NATO ska vara kvar och döpas om till New Alliance for Total Offers of peace and help.

* Interventionen i Syrien via ombud. Även här ska USA betala sin del av kostnaden och via CIA:s välutvecklade kanaler försöka förmå buddies i al-Qaida och IS att ta sitt ansvar. Assad ska bjudas in till Vita huset och få tala i kongressen.
* Stödet till Israels krig och dess apartheidpolitik ska helt upphöra och i ett särskilt tal vid AIPAC:s kongress ska Israels politik starkt kritiseras och staten Palestina erkännas. (Trump kommer dock att bära den judiska huvudbonaden, dels av taktiska skäl och dels för att det brukar vara så kallt på AIPAC:s möten. Man brukar snåla med värmen för att kunna skicka ned mer pengar till stackar Bibi N.)
I ett lappkast ska USA inte flytta sin ambassad.
syrien-donald-trump-and-vladimir-putin-isis-561361-1
-En särskild ursäkt ska framföras för stödet till statskuppen i Ukraina. Stödet till Ukrainas regering för dess krigspolitik upphör.
* En alldeles särskild ursäkt riktas till president Putin, vars roll för att främja fred och stabilitet prisas. Rysslands rätt till Krim garanteras och Putin ska också inbjudas att tala i kongressen och få sitta bredvid fru Trump vid presidentmiddagen.
Vissa beslut ska tas snarast:
-Alla illegala sanktioner mot Ryssland, Iran, Syrien och Nordkorea ska genast upphöra och ersättas med sanktioner mot Israels aparhteid om detta godtas av FN:s säkerhetsråd
-Guantanamo stängs, fångarna får skadestånd. De kommer att inbjudas till festmåltid hemma hos förre presidenten GW Bush på dennes ranch i Texas. Den som genomgått flest waterboardningar får hedersplats bredvid förre vicepresidenten Cheney, som lovat be för fångarnas familjer.
* Blockaden mot Kuba hävs, och Trumps ska bygga en fin golfbana på Kuba.
-Dollarn ska ersättas med ett rättvist betalningssystem och en annan världsvaluta (fast Trump ser gärna som amerikansk patriot att någon USA-person finns på en av sedlarna, kanske G Washington, eller en kulturperson som Kalle Anka eller Batman).

Talet hålls på kvällen lokal Washington-tid i Ovala rummet. Det var tänkt att presidenten skulle bära tagelskjorta, men sådan saknades bland de 1461 presidentiella tjänsteskjortorna (en per dag under 4 år).
Trump i stora boxarhandskar 170401
Privat ska presidenten försöka hålla händerna i styr då han är i närheten av attraktiva kvinnokroppar. För att underlätta detta kommer han framöver bära stora röda boxarhandskar, alternativt handklovar (inför särskilt frestande situationer).
Om han säger något ohyfsat lovar han att bära munkavle i 3 dygn.
Trump i munkavle

PS. Donald har via Melania bett att få återge talet som ett gästblogginlägg här efter talet, och jag OK:at det under villkoret att jag får det översatt till svenska också. Jag är så less på att översätta alla dessa skumma vänsterartiklar från engelska. DS

i Andra om: , ,, , Syrien, , , , , , ,


21 svar till “President Trumps nyårslöfte”

 1. Akta dig Anders – Fejk Stream Media är inte kända för sarkasm – risken är överhängande att FSM går banans på det

 2. Sarkasmen beskriver väl till vad vi som kallar oss skapelsens krona har utvecklas :)

 3. Nästa mars är det val i Ryssland. Vladimir att kommer att vinna – han är mäkta populär. Fejk Stream Media kommer att anklaga Ryssland för inblandning i president valet i Ryssland och kräva att valet görs om. Ett av godingarna i Neil Clarks krönika om vad vi kan förvänta oss på den fronten under 2018. Läs och ha ett gott skratt!
  https://sputniknews.com/columnists/201712301060437717-2018-russophobia-russian-meddling/

  • Det är inte säkert! CPRF (Rysslands Federativa Kommunistiska Partiet) valde att nominera kommunisten och affärsmannen (!) Pavel Grudinin. Läs vad Houston Communist Party har att säga om Grudinin! Artikeln heter ’Russian´s New Communist Candidate: Friend or Foe of Vladimir Putin’. En sådan artikel skulle inte förekomma i Proletären!
   Kanske kan Grudinin inte vinna över Putin men enligt Jim Lane så kommer han som en klar tvåa. Men överraskningar kan hända! Det syntes i USAs val för något år sedan.
   Jim Lane beskriver Grudinin som en mycket sympatisk och karismatisk person.

   • Klart att han blir tvåa för vem skulle annars bli det?
    Zjirinovskij blir trea och sedan lär det vara rejält avstånd till fyran.
    Putin vinner helt välförtjänt för i ärlighetens namn är han 2000-talets störste statsman även i ett internationellt perspektiv.
    Ryssen är smart nog för att inse det.

    • Så tvärsäkra som ni är var även H. Clinton för lite mer än ett år sedan!
     Hoppas att nu Putin kan hålla sina klåfingrar borta från valurnorna och att det inte blir valfusk!

      • CPRF, 2 Juni 2017, går att läsa på cprf.ru: ”They were not free expression of the Citizens, but a criminal mechanism of delivierling the pre-deterulined result. Tthis was withnessed, among other things, by several dozen cases opened thanks to our activits.”
       ”Our Party comes out for democratization of the politiacl system and for fair elections. The tactic of the ruling regime consists in constantly changing the rules of the game in the political field in order to falsify result.”
       ”Power deliberatly adjust the political system in favor of the govering party.”

     • Kerstin vet lika väl som alla andra att Putin INTE behöver valfuska för att vinna. Tvärtom är Putin oroad över just bristen på kvalificerad opposition för han anser det kan vitalisera politiken och föra landet framåt. Sverige av idag är ett skräckexempel på ett land där oppositionen inte fungerar! SD är bara planterad fejk-opposition som upplysning…

      • Så blir det när värderingar läggs i demokrati. Det som skulle varit parlament blir istället parti.
       Kanske en påhittig metod för att eliminera opposition?

     • Varför skulle Putin behöva fuska för, alla oberoende opinionsinstitut mig veterligt ger honom ett gigantiskt övertag över konkurenterna.
      Man kan inte jämföra Putin mot Hillary någonstans, Putin har stöd överallt i Ryssland både hos massmedier och hos folket.
      Hillary är avskydd hos stora delar av USA:s befolkning även om hon hade nästintill 100% stöd av etablissemanget och hos medierna.
      Enda skälet till att hon nästan vann var att den enda motkandidaten var rejält ifrågasatt även han.

 4. Utanför ämnet.. En intressant historia om den sibiriske charmören Rasputin, som först betraktades vara en helig man med mystiska krafter, men fick så småningom ryktet att vara full av synd.
  https://www.rbth.com/arts/history/2016/12/30/holy-devil-remembering-rasputin-on-the-100th-anniversary-of-his-death_670526

  Den 17 december 1916, som är 30 december under den nuvarande kalendern, ”hade St Petersburg thanksgivings-tjänster som hölls i kyrkor över hela staden, i teatrar krävde allmänheten att nationalsången skulle spelas och sedan be om en upprepning entusiastiskt.
  ”Den som läser den här beskrivningen , en del av en minne av Felix Yusupov, kan anta att folk firar en militär seger. Men i stället var det hur medborgarna i den kejserliga huvudstaden reagerade på nyheterna att en grupp aristokrater mördat Grigory Rasputin.
  När Rasputin, en infödd i Sibiriens Tyumen-region, anlände till St Petersburg 1904 eller 1905, hade han redan blivit känd som en religiös man som hade begått pilgrimresor till kloster och heliga platser. Han sades ha magiska förmågor, inklusive förmågan att läka. I St Petersburg gjorde Rasputin bekantskap med många inflytelserika medlemmar av prästerskapet, inklusive ärkebiskop Theophan från Poltava, som var en andlig rådgivare till kungafamiljen. Theophan introducerade rapporterande Rasputin till kejsaren Nicholas II och hans fru Alexandra. Rasputin gav ett gynnsamt intryck på både kyrkans äldste och St. Petersburg Society Mavens. Han blev en del av cirklarna kring den kungliga familjen, där Rasputin accepterades speciellt till kejsarinnan. Alexandra höll ut hoppet att Rasputin kanske skulle kunna hjälpa sin son Alexei, tronens arvinge, som drabbades av hemofili. Enligt talrika ögonvittnesbokningar, när läkare inte kunde hjälpa barnet, skulle Rasputin komma till räddning. I sin bok noterade den sista storhertigen Ian Vorres att Nicholas II:s yngre syster, hertiginna Olga Alexandrovna, att Rasputins interventioner verkligen hade varit till hjälp.
  Historiker- och litteraturkritikern Alexei Varlamov skrev i sin bok Grigory Rasputin-Novy att Rasputin började skryta om sina kungliga förbindelser och utnyttjade situationen för att få fördelar från dem som ville ha tillgång till tsaren. Han fick en rymlig lägenhet i centrala St Petersburg, där han fick framträda. Han tog betalt av sina besökare och i vissa fall kunde han kalla på en medlem av regeringen på fram-ställarens önskan.
  Vid 1910 betraktades Rasputin inte längre som en rättfärdig person. Han var känd för dryckenskap, debauchery och womanizing. När han konfronterades med den senare anklagelsen sa Rasputin att kvinnor naturligt dras till honom, och att endast genom synden kunde man få nåd.
  Rasputins rykte som womanizer nådde även till kejsarinnan. I ett av Alexandras faktiska brev till Rasputin kan läsas: ”Endast då är min själ i vila när du, min lärare, sitter bredvid mig och jag kysser på dina händer och lutar mig mot dina hjärtiga axlar.” Brevet publicerades i mimografiserad form 1911. Vladimir Kokovtsev, landets premiärminister vid tiden, sade att texten gav ”näring för väldigt upprörande skvaller”, även om han personligen tänkte på dem som ”i huvudsak en uppenbarelse av (kejsarens) mystiska attityder”. Texten hävdades läckt av Hieromonk Iliodor, en före detta följare av Rasputin som blev en av hans bitteraste fiender. Iliodor publicerade en bok om Rasputin med titeln Holy Devil.
  Trots de fortsatta skandalerna fortsatte Rasputins inflytande att växa. Efter att Ryssland gick in i första världskriget, blev Rasputin och kungafamiljen inför ytterligare granskning. Rykten började cirkulera att landets militära nederlag berodde på kejsarens tyska blod. Ordet förräder började nämnas i samma mening med Rasputins namn. Slutet för Rasputin kom 16 december. Duma-ställföreträdaren Vladimir Purishkevich och bjöd först Rasputin på ett giftigt godis, sköt honom sedan flera gånger och dränkte slutligen kroppen i ett hål som skars i isen, i en kanal.
  Två månader efter Rasputins död abdikerade Nicholas II. Den tidigare kejsaren och hans familj skickades först till Sibirien och flyttade sedan till Jekaterinburg. Där avrättades de tillsammans med sina tjänare i en källaren av ett hus i staden Ural. Totalt 57 symboler hittades bland Romanovs ägodelar efter deras död – tre av dem var gåvor från Rasputin.

 5. He he he. Gott nytt år.
  Fast en sak man lätt förstår.
  kissemissen lockar handen
  såsom kakan lockar tanden
  och apan glappar så med käften
  om man öppnar den geschäften
  Och medierna de säljer allt
  förstorar smått till tusenfalt
  silar mygg och kameler sväljer
  illusionen DN väljer
  så för att inte lukta skunk
  får man nog bli avvänjd munk

 6. Kommunist och affärsman, som presidentkandidat?
  Den 57-årige kapitalisten Pavel Nikolayevich Grudinin som av kommunistpartiets ledare Gennadij Ziuganov blev utsedd som kommunistpartiets kandidat till det ryska presidentvalet 2018 är en rysk entreprenör och politiker född 1960 i Moskva .
  1995 blev han generaldirektör för det nybildade privatägda företaget ZAO Lenin State Farm. Den 23 december 2017, vid kommunistpartiets XVII-kongress nominerades Grudinin som ny presidentkandidat, då Gennadij Ziuganov tröttnat på att ställa upp som kandidat igen, efter flera valförluster.

  • Korp, jag tror inte du kan kalla Grudinin för kapitalist om han har en socialistisk /kommunistisk ideologi. Vad han sedan gör i ett kapitalistiskt samhälle spelar ingen roll. Det har varit många socialister/kommunister som tvingats av olika skäl att starta egna företag. Även som kommunist måste man överleva.
   Men du kan inte kalla honom för en kommunist heller. För att man, enligt vad jag har fått höra, ska kunna kalla sig för kommunist så ska man vara medlem i en kommunistisk organisation/parti.
   Så när Anders Romelsjö kallade Myrdal för en kommunist häromdagen så var det felaktigt. Det närmaste man kan kalla honom för är nog en socialist (nationalsocialist?),