Parodi på Blondinbella på Youtube


Idag på morgonen upptäckte jag att en bloggare som heter Larko Lobiseb (peegel) länkat till min blogg från en post som handlar om Blondinbella.

Dessvärre så förstår jag absolut ingenting av det skrivna, jag misstänker dock att det rör sig om estniska, men jag är inte beredd att sätta många kronor på det tipset. I alla fall så hade bloggaren ifråga hittat en video som parodierade Isabella Löwengrip, ni vet hon som ska bli justitieminister. Dessvärre så hittade jag inte videons upphovsman, men den är i sin enkelhet ett tecken i tiden. Den visar enligt min uppfattning att de som skrattar har fått ett nytt objekt att garva brett åt.

En av dem som kommenterade här hävdade att det var ”Carolavarning” på Bella. Jag vet inte riktigt vad som menas eftersom flickan inte sjunger mig veterligt. Jag kan konstatera att ungdomar tydligen håller på att töntstämpla tjejen vilket antagligen är dåligt för hennes aktiebolags affärer. Det får vara hur det vill med den saken, men jag skulle tro att det kommer fler videos förställande fröken Löwengrip.

Andra om , , , , , , , , , ,

Bloggen Larko Lobiseb (peegel) AB DN

[tags]Blogg, Bloggosfären, Blondinbella, Kommersiell, Modebloggar, Muf, Politik, Video, Youtube, Ytlighet, Carolavarning[/tags]


9 svar till “Parodi på Blondinbella på Youtube”

 1. Hahaha… :-) Jag visste inte ens att det förekom innan den där bloggen länkade hit. Men rekommendationen var SUPER!

  http://youtube.com och sök på Blondinbella. Flera parodier men oxo äkta vara:

 2. En snygg sida: bellasuger.se

  Om man skulle vara intresserad.

  Vet inte om länken släpps igenom, men satir är roligt ibland :)

 3. Jo, det är estniska.
  Och det är kul att se hur högt Bella och hennes papps håller yttrandefrihetens fana.

  Pappsen: ”Vill du att jag ska stämma dem?”
  Bella: ”Nej…låt dem dra in lite pengar åt mig.”

 4. Ja jag tyckte det oxo larko, men det var så totalt obegripligt att jag inte tordes. Det påminde visserligen om finska, men jag och ugriska språk… :)

  Men det var säkert bra skrivet! :)

 5. Jag hade ju under en längre tid tänkt skriva om fenomenet Bella fast jag var inte säker på vilket språk jag skulle göra det. Sen dök produktplacering in bloggarna upp genom en artikel i Eesti Ekspress så det gav mig anledning att ta upp Bella i just min estniska blogg.

  Artikelförfattaren Kristjan Otsmann hade tidigare fått ett erbjudande om den senaste Sony-Ericsson telefonen under förutsättning att han skulle då och då nämna den i sin blogg. Han tackade artigt nej och skrev i stället om erbjudandet först i bloggen och sedan i tidningen.