Kristdemokraten bakom Jihad-bloggen polisanmäld igen


Nu har medlemmen av polisstyrelsen i Malmö, Hans C Pettersson, förtalat mig igen på sin blogg.

Tack vare hans tidigare skriverier har jag utsatts för tre telefonhot och folk har varit och ryckt i min ytterdörr. Förra gången lade han ut min adress och mitt hemliga telefonnummer på nätet, klart i strid med PUL.


Hans C Pettersson

Ingen åtgärd vidtogs från polis och åklagare, och detta troligen p.g.a. att han sitter i polisstyrelsen i Malmö för Kristdemokraterna..

Nu påstår han:

1) Att jag är antisemit
2) Att jag är galen
3) Att jag mordhotat honom på min blogg


Ett redigerat bildexempel från kd-bloggen

Någonstans tycker jag att gränsen ändå måste gå i förtalshänseende. Han fick fram mitt hemliga telefonnummer, förmodligen med hjälp av en Malmöpolis. Ska han klara sig undan åtal nu igen bara för att han är polisstyrelsemedlem?

Jag blev tvungen att byta telefonnummer på grund av hans tilltag. Jag ska givetvis sända honom en räkning. Men är det någon som tror att han kommer att betala den? Nej sitter man i polisstyrelsen i Malmö för kristdemokraterna så har man uppenbarligen immunitet och kan bryta mot lagen utan att få problem med rättsvårdande myndigheter.

Jag är inte politiker så jag skulle troligen åka in direkt om jag kom med samma typ av lögner och förtal som Hans C Pettersson (kd) gör på sin blogg.


15 svar till “Kristdemokraten bakom Jihad-bloggen polisanmäld igen”

 1. Frågan är väl om det verkligen är ett fall för polisen. Det är nog snarare sjukvården!

 2. Fast det är väl polisen som ska bedöma ifall det behövs tvångsvård?

  Jag tycker definitivt att det är viktigt att anmäla alla gånger man råkar ut för sånt här. Annars kommer såna här idioter att tro att de har fritt spelrum och så blir det bara värre…även om det är otroligt frustrerande att se att de kommer undan hela tiden…

 3. Jag tycker att det är helt rätt att anmäla. Att beskylla någon för mordhot är mycket allvarligt. Nu måste polisen göra något, och göra det så att det märks…

 4. NEJ NEJ NEJ!

  Nu har jag fått TVÅ mail som föreslår att jag lägger ut bilden på kristdemokraten Hans C Pettersson för manipulering på samma sätt som jag gjorde med Reinfeldtbilden. Visserligen är han politiker, men det tarvas RIKSPOLITIKER för att jag ska göra det. Och som en av er skrev, det behövs ju inte heller..

 5. Något är i alla fall galet när han säger att jag mordhotat honom på min blogg. Eller oxo är han helt enkelt ordblind på nåt sätt. jag vet inte..

 6. Jag tror inte att han är rubbad i egentlig mening. Möjligen är han inte kristdemokrat utan strår längst ute på högerkanten. Nationaldemokrat? När ska du skriva om farsen i Stockholms Tingsrätt då Jinge. Skandia har du väl skrivit om förut?

 7. Jinge. Du uttalade vad vissa tänker om dem som vågar publicera karikatyrteckningar på Muhammed; att den kan nog bli ett villebråd. Men du uttryckte det inte så fint med undermening som den press som inte heller är intresserad av yttrandefriheten skulle ha gjor när du skrev nåt i stil med ”Ja-ja, nu blir han väl snart mördad då” samt publicerade en bild på en mördad person på en gata.

  Plumpt.

  En minst sagt plump retur av kd:aren.

  Mycket plumpt i plumposfären! (Vet ju inte minst jag! ;-)

 8. Jihad-Hasse är bara att ignorera – han förtjänar inget annat.
  Det finns ett bra talesätt som passar in på honom:

  Brottas aldrig med ett svin. Han tycker det är kul och du själv blir bara skitig.