Internätionalisering


Kunde inte motstå frestelsen att sätta prickar över a i rubrikordet.

Lyssnade i morse på Tidig Morgon i radions P4. Ett mail kom in till studion som meddelade att ett svenskt par satt på sin veranda i Arizona och lyssnade på programmet live. De hade omkring 26 grader varmt. Lustigt eftersom jag stunden innan satt och lyssnade på en amerikansk Public Radiostation live via nätet.

Praktiskt taget alltid när radion sänder program så mailar folk in från olika länder i och med att man kan lyssna live via nätet. Dagligen har jag kontakt med olika nätbekanta som bor utanför landets gränser och mailar man någon så kan man, om man har lite tur, få svaret minuten efter.

Idag håller jag automatiskt koll på de olika tidszonerna runt världen. Mest för att lista ut om/när man kan förvänta sig svar på t.ex. mail. Som bloggare ska man inte bli förvånad över att det dimper in mail från New Zeeland där någon läst bloggen, lika lite som ett mail ifrån Eslöv.

En märklig känsla är det ändå kan jag tycka. Väldigt långt ifrån det lilla bysam-hälle vi egentligen är konfigurerade för..

Andra bloggar om:

[tags]internet[/tags]


3 svar till “Internätionalisering”

  1. Prova skype och en kamera JInge
    I går såg jag mitt yngsta barnbarn gå för första gången via skype.

    När frugan kom hem kl 1700 satt vi och fikade och småpratade med älste sonen i en hel timme och han bor 50 mil bort.

    virituell familjefika med riktigt bra närvarokänsla.
    KAS