Högeralliansen har problem, liksom vissa högerbloggare…Med tillstånd av © Hans Lindström http://bonton.se

När jag insåg att min blogg inte fick vara med i omröstningen om Årets Politiska Blogg av synnerligen märkliga skäl så hajjade jag till rejält när jag senare kollade Hans Lindströms hemsida idag.

Orsaken är antagligen mer än uppenbar. Högeralliansen har soppat till politiken så till den milda grad att svenska folket skulle kasta ut dem, och det rejält, om det vore val idag. Det ska givetvis bli intressant att se vad detta leder till för alliansens småpartier, man måste snart göra någonting om man inte vill hamna utanför riksdagen i nästa val. Jag tror att de är tvungna att ta till extraordinära åtgärder, precis som en av högeralliansens bloggare gjort när det gäller min blogg och dess deltagande i tävlingen Årets Politiska Blogg år 2007.

Jag tröstar mig dock med att den ligger bäst till på de fyra topplistor (besöksräknare) den är med på. Så jag är inte alltför ledsen, men så särskilt liberalt är det inte att utesluta den blogg som leder på alla räknarna. Grottliberalt är det dock…

Se fler av Hans Lindströms bilder / Bonton.se

Andra om , , , , , , , , ,

[tags]Grottliberaler, Bloggen Bent, Bloggosfären, Hans Lindström, Humor, Högeralliansen, Omröstningar, Politik, Satir, Teckningar[/tags]


12 svar till “Högeralliansen har problem, liksom vissa högerbloggare…”

 1. Du ligger ju etta på de flesta listor Jinge. Var nöjd med det. Det här är lite kul för oss andra ändå. Jag menar om du var lite argsint förra året så kanske du får stå ut nu.

  Ni andra kan ju alltid rösta på min blogg istället, hehe…

 2. Vem har sagt att jag var argsint förra året?

  Det är helt enkelt inte sant!

  På svenska heter det ”att ljuga”.

  Min mamma lärde mig att det var fult.

  Att somliga Grottliberaler påstår det gör det inte till någon sanning. Det är bara ett sätt att byta samtalsämne och ärende. Att försöka flytta fokus till något annat.

  Nu gjorde du dig oxo skyldig till det eftersom du var godtrogen nog att TRO på det, men du ska veta att det är lögn precis som de andra argumenten som framförts.

  Problemet är att jag har ALLDELES för många besökare här, det är orsaken till att de ska ha en egen intim och småputtrig liten omröstning.

  Inget annat.

 3. Så sant så sant Anders. Jag ska väl uppmana denna bloggs besökare att aktivera sig i omröstningen oxo vad det nu kan ge. Det gör ju inget eftersom jag själv inte får vara med… :-)

 4. Ber om ursäkt nu då om det blev fel, jag retades bara lite och har ingen som helst avsikt att ljuga om något.Jag hängde bara på det du skrev.

  Alla vet att din blogg har flest besökare, jag är ju själv här titt som tätt och ger dig klick, och det för att debatten roar mig.

  Jag är också medveten om vem som är både tvåa och etta här och där Anders ;-).

  Men den som känner sig manad och borgerlig kan ju ta sig en funderare.

  Man ska inte ta det för allvarligt bara, jag ser det hela mest som lite kul…

  Det allra viktigaste med att blogga är ändå att det ger en möjlighet att uttrycka sig och sina tankar tycker jag i alla fall.

 5. Det är pinsamt att de inte törs ha din blogg med i omröstningen. Men samtidigt så måste det vara lite smickrande?

 6. Hej Jinge! Hade du funnits med, hade du varit mitt absolut självklara vall. Nu fick det bli Alliansfritt Sverige.
  Jag är rätt ofta inne och kollar din sida/blogg, men kanske inte jag skriver så ofta.

 7. Okej!
  Här pratar ni högeralliansens problem och jag vill bara önska gott nytt år Jinge!