Genomskinliga Sverigedemokrater


Igår kom beskedet att utredningen om det ”överfall” som Martin Kinnunens flickvän påstår sig ha utsatts för är – nedlagd.


Eftersom det talas om bloggar
så citerar jag in rätt mycket av texten och hoppas att DN inte bråkar på mig för det. Den bör dock läsas i sin helhet eftersom det finns mer som är av intresse.

DN: ”Martin Kinnunen har tidigare pekat ut Antifascistisk aktion som ansvariga för överfallet. I vissa bloggar, inte minst på vänsterkanten, har det dock ifrågasatts om överfallet över huvud taget ägt rum.

– Det är klart att vänsterextremister säger sådant. De tar ju varje chans att skada oss ännu mer och det är säkert något som gärningsmännen är väldigt glada åt, säger Martin Kinnunen.

Den ansvarige utredaren, kriminalkommissarie Urban Morin, är mycket försiktig på den här punkten.

– Det finns ingen bevisning som pekar åt något håll, säger han.

TT: Men finns det något bevis för att ett överfall har ägt rum?

– Nej, det finns inget som talar för det. Men det finns ingen tekniker som säger det rent ut, chefsåklagare Tora Holst säger det inte rent ut och det gör inte jag heller.”

Jag inser motvilligt att jag är en av de ”vänsterextremister” som Kinnunen talar om. Dessvärre så tycker jag inte att epitetet stämmer speciellt bra. Jag röstar på (v) av födsel och ohejdad vana och anser inte att det är något extremt parti. Jag har i alla fall inte märkt några sådana tendenser. Själv är jag t.ex. kärnkraftsförespråkare och ingen partikamrat har sagt ett endaste elakt ord på grund av det. Med andra ord så är det högt i taket i partiet och även en sådan högeravvikelse som min egen accepteras.

Värre är det med Sverigedemokraterna. Egentligen borde alla kalla dem för Sverigeetnokraterna eftersom det namnet stämmer utomordentligt väl med partiets uttalade önskan att repatriera alla utomnordiska invandrare. Man har dessutom i många sammanhang uttalat sitt öppna förakt för folk ifrån mellanöstern men har av politiska skäl tagit Israel till sitt hjärta. Man vill antagligen därmed


Kinnunen + flickvän på hennes nedlagda blogg

låtsas som att man inte alls är ett naziinfluerat parti, något som de enligt min mening misslyckas med.

Jag förstår fortfarande inte vilka motiv de som ”angrep” Kinnunens flickvän skulle ha haft. En flicka som går ut öppet med sin bisexualitet drar knappast på sig AFA:s missnöje. Det är ett stort mysterium, och det är synd att inte kommissarie Urban Morin inte kan tillåta sig själv att tala ur skägget. Men det är något som han inte kan göra med tanke på det yrke han har.

Men både jag själv och bloggbesökarna är fullt kapabla att läsa mellan raderna…

Källor: SvD DN HD

Andra bloggar om: , , , , , ,

[tags]Sverigedemokraterna, Olaga hot, Misshandel, Kidnappning, Michaela, Kinnunen, Politik[/tags]


6 svar till “Genomskinliga Sverigedemokrater”

  1. Om trenden fortsätter kommer väl snart sverjedemokrater utklädda till antirasister – liksom deras vänner israelerna brukar förklä sig till palestinier – att starta bråk med sina motståndare.
    Om det inte redan har skett?
    Många demonstranter är ju maskerade, så det är inte lätt att veta vem som är vän eller fiende.

  2. Är det inte så att det politiska spelet börjat bli allt fulare i takt med att medias betydelse blir större och större? Att synas i media har blivit det viktigaste för politiker och för politiska partier och då är man beredd att ta till väldigt fula knep. Jag tror inte att någon sida kan känna sig helt oskyldig i de sammanhangen. Skulle det vara så att överfallet är fejkat så är det ett riktigt lågvattenmärke.

  3. Ja kommer svärjeetnokraterna in i riksdagen så flyttar jag, det är då ett som är säkert. En granne gick med i SD för några år sedan, då slängde han sin hakkorsflagga…

  4. Jinge, jag är sosse och räknas in där jag med. Men visst, det har jag sagt hela tiden, samma som polisen nu säger. Bevis kan inte säkras för inget brott har begåtts. Så går det när ett antal klantar ska försöka spela martyrer.

  5. De där jävla SD är en skam för vårt land. Jag fattar inte vad de var ute efter, förstod de inte att folk bara skulle garva åt deras trix?

  6. Det vore väl bra om SD kom in i riksdagen. Då kan ju inte de övriga partierna föra SD:s politik och skylla på att ”de är tvugna, annars kommer SD in i riksdagen”.